Imatge del pantà de Siurana

Els Bombers busquen un jove que s'ha llençat al pantà de Siurana i no n'ha sortit

Dues embarcacions, un helicòpter i deu vehicles terrestres del cos d'emergències treballen a la zona

ACTUALITZACIÓ 22.00 hores

Els Bombers mantenen el dispositiu de recerca per trobar el jove desaparegut al pantà de Siurana. Poc després de dos quarts de deu de la nit, el cos d'emergències ha informat a través de la xarxa social Twitter que l'helicòpter es retirava de l'operatiu per la falta de llum. En aquest sentit, els Bombers continuen la recerca per terra, amb 13 dotacions, i dins l'aigua, amb dues embarcacions.

A més, els Mossos d'Esquadra donen suport a les tasques amb la seva Unitat Aquàtica.

Moments complicats en un pantà de Catalunya, concretament el pantà de Siurana, situat a la comarca del Priorat. I és que, segons han informat els Bombers de la Generalitat, s'està buscant un jove que s'ha llançat a l'aigua, però no n'ha sortit.

Busquen un jove al pantà de Siurana

Els Bombers de la Generalitat busquen des de la tarda d'aquest divendres un jove d'entre 25 i 30 anys que s'ha llançat a pantà de Siurana i no n'ha sortit. Així ho ha informat el cos d'emergències català. Els fets han tingut lloc en una zona situada al terme municipal de Cornudella de Montsant, a la comarca del Priorat, al voltant d'un quart de set de la tarda.

Segons han informat el Bombers de la Generalitat, el cos d'emergències ha mobilitzat diverses unitats per a les tasques de rescat. Entre elles, dues embarcacions amb submarinistes, deu dotacions terrestres i un helicòpter, que rastregen una àmplia part del pantà a la recerca del desaparegut.