Els Bombers realitzen cinc rescats al medi natural en menys de tres hores

Dos ciclistes s'han accidentat a Cerdanyola del Vallès i Badalona, però no han patit ferides de gravetat

El bon temps ha portat molts catalans i catalanes a gaudir de la natura durant el cap de setmana, tot i el confinament comarcal que restringeix molt la mobilitat. Aquest fet, de retruc, també ha provocat un increment en les actuacions dels cossos d'emergència. En aquest sentit, els Bombers de la Generalitat han realitzat aquest dissabte al matí fins a cinc operacions de rescat —sense cap persona ferida greu— al medi natural en menys de tres hores. 

La primera actuació va ser a les 9.20 hores a Vacarisses, a la comarca del Vallès Occidental, per una dona que ha patit un desmai en un corriol i ha estat evacuada a l'Hospital de Terrassa. El segon avís ha estat a les 9.54 hores per un ciclista que ha caigut i s'ha fet mal a la zona de Can Codina a Cerdanyola del Vallès. El tercer rescat ha estat a les 9.56 hores per una ciclista amb una forta contusió al braç en una caiguda al turó de la Coscollada, a Badalona (Barcelonès).

Dues dotacions i l'helicòpter per rescatar una dona a Olesa

La quarta actuació s'ha produït a les 11.15 hores a Olesa de Montserrat (Baix Llobregat), per una persona accidentada i amb lesió al turmell al bosc del Gavatx. En aquesta actuació, els Bombers han desplaçat dues dotacions i l'helicòpter amb la unitat GRAE per rescatar una dona i transferir-la a una ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'ha encarregat d'atendre la persona accidentada.

Finalment, a les 12.03 hores s'ha rebut l'avís d'un cinquè accident al medi natural. Ha estat a Lloret de Mar (Selva) quan una excursionista ha relliscat i s'ha fet mal al peu a tocar del monument a la Dona Marinera. La dona ha estat traslladada a l'Hospital de Blanes.


Comentaris

envia el comentari