Bombers de la Generalitat

Els bombers la porten buscant des d'ahir i arriba pel seu propi peu a casa

El cos d'emergències es va passar tota la nit buscant a una dona als barris propers de Tarragona

Surrealista succés a Tarragona. Els Bombers de la Generalitat van rebre una trucada relacionada amb una persona desapareguda que passejava pels barris propers a la ciutat de Tarragona. En resposta a aquesta emergència, un total de catorze dotacions de Bombers, una d'elles aèria, va executar tasques de suport als Mossos d'Esquadra per ajudar en la recerca de la dona desapareguda.

La desapareguda s'havia extraviat, segons els Bombers, al riu Sénia. Ells mateixos afegeixen: «Acostuma a caminar per Camp Clar, Torreforta i la Canonja. Té setanta-un anys i alguns problemes de salut. La família la va trobar a faltar ahir a la tarda», informava un tuit a perfil oficial dels Bombers.

Tota la nit buscant a la desapareguda

Els Bombers, juntament amb patrulles dels Mossos es van passar tota la nit de dilluns a dimarts, vint-i-quatre de gener, buscant a la dona. Els Bombers anunciaven que havien estat treballant durant tota la nit amb efectius terrestres i també amb el Grup Caní de Recerca. Després de passar tota la nit, amb les temperatures extremes que s'han viscut a tot el territori català, la dona no va aparèixer.

Durant el matí d'aquest dimarts, vint-i-quatre de gener, s'hi sumaven a la recerca més gossos i el Grup Operatiu de Suport (GROS). A mig matí, els equips d'emergències han reorientat la recerca de la dona desapareguda als voltants de Tarragona cap a la zona de Vinyols dels Arcs, a la comarca del Baix Camp. Segons han informat, han muntat la Unitat de Comandament Mitjà, UCM, per gestionar millor tots els recursos i efectius dels diferents cossos implicats.

Un error humà

El cos de Bombers publicava al seu Twitter: «Rectifiquem: la dona extraviada a Tarragona des d'ahir a la tarda NO passejava pel riu Sénia, sinó a prop del CARRER Riu Sénia, situat al barri de Camp Clar de Tarragona. Disculpeu». Un error que possiblement va fer que els equips de recerca s'equivoquessin de zona on la dona havia desaparegut.

Però, la història no finalitza aquí. Al voltant de les 15:00 hores de la tarda d'aquest dimarts, la recerca es donava per finalitzada. La dona ha pogut arribar pel seu propi peu a casa. De moment, no es coneixen més dades sobre, on estava la dona i si va passar la nit fora. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp