Els Bombers rescaten un conductor atrapat per l'aigua dins el seu cotxe a Lleida

El Pla d'Urgell, les Garrigues i l'Urgell han estat les comarques més afectades per aquesta gota freda

Els Bombers de la Generalitat han publicat aquest dimecres a la tarda al seu compte de Twitter la gravació del rescat d'un conductor que s'havia vist atrapat dins el vehicle a la carretera entre el barri de la Bordeta de Lleida i la localitat d'Albatàrrec, al torrent de la Femosa. Efectius del cos han rebut l'avís a les 07.54 hores d'aquest dimecres.

Afortanadament, la persona atrapada ha pogut ser salvada pels Bombers. No ha tingut la mateixa sort altres dos persones que aquest dimecres han perdut la vida com a conseqüència del fort temporal. Concretament, els cossos han estat trobats a les platges d'Arenys de Mar i a Caldes d’Estrach, al Maresme. Així mateix també hi ha altres tres persones desaparegudes encara.

Greus afectacions a les Garrigues, el Pla d'Urgell i l'Urgell

A la demarcació de Lleida el temporal també ha deixat rastre. Concretament, les comarques de les Garrigues, l'Urgell i el Pla d'Urgell són les zones més afectades per aquesta gotas freda. A l'Albi, per exemple, el desbordament del riu Gorgs ha deixat un panorama devastador: el cobert d'una nau d'una empresa tèxtil de la població s'ha enfonsat, des de la nit que no hi ha cobertura de telefonia mòbil i moltes cases s'han quedat sense llum.

A Arbeca la rubinada també ha deixat nombrosos danys, com baixos de cases inundats, vehicles destrossats i la zona esportiva abnegada d'aigua. Sinistres que se sumen al ttencament de la carretera entre Borges i Cervià, on l'aigua l'ha partit literalment per la meitat.

Un altre dels danys d'aquest temporal ha estat la supensió del transport escolar en diverses localitats lleidatanes i el tancament d'escoles a les comarques de les Garrigues i el Pla d'Urgell. En total, una quinzena de centres d'educació públics s'han vist afectats per la mesura.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari