YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Yelmo Cines ha venut salsitxes infectades per listèria en 17 multicines a Espanya

L'empresa no ha facilitat la informació als seus clients ni ha especificat en quins establiments s'han venut els productes

sala Ocine Tarragona
Yelmo Cines ha venut salsitxes infectades amb listèria en 17 multicines | Catalunya Diari 

FACUA-Consumidors en Acció ha emès una denúncia a Yelmo Cines per vendre salsitxes infectades amb listeriosi en 17 dels seus 48 multicines. Segons alerten, la marca Casa Westfalia —proveïdora de l'empresa— és una de les companyies afectades pel brot del bacteri que s'ha estès a Alemanya. L'organització demandant va rebre l'avís d'un dels consumidors a través de la plataforma 'Fíltrala'. Immediatament van posar-se en contacte amb Yelmo Cines.

L'empresa no ho ha comunicat als clients

La companyia va retirar els productes afectats el passat 3 d'octubre i els va canviar per altres de la Casa Westfalia, però d'un fabricant diferent. No obstant això, en cap moment es va advertir sobre la intoxicacióni sobre quins són exactament els 17 multicines que haurien servit les salsitxes infectades. Al web tampoc hi figura cap comentari al respecte.

FACUA recorda que és primordial, com a responsabilitat corporativa, que qualsevol companyia ha de comunicar els seus clients d'una incidència de tal magnitud per qüestions òbvies. I, a més, aconsella als possibles clients que hagin detectat indicis de listèria a anar a l'hospital l'abans possible. Assegura també que es poden demanar indemnitzacions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari