Pla general de dos vehicles al parc de Bombers de Moià

Els Bombers rescaten una persona d'un incendi en un setè pis a Cornellà de Llobregat

Ha estat evacuada per la façana i el SEM l'ha atès per inhalació de fum

Ensurt aquest migdia a Cornellà de Llobregat per un incendi en un pis situat a la carretera d'Esplugues. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a través de la xarxa social Twitter, han hagut d'intervenir amb set dotacions per apagar les flames en un habitatge del municipi del Baix Llobregat. Els fets, que han tingut lloc al voltant de les 13.20 hores, han passat en un pis de la setena planta de l'immoble i els efectius dels Bombers han hagut de rescatar una persona que havia quedat atrapada en una de les habitacions del pis.

La persona ferida, que havia inhalat una mica de fum de l'incendi, ha estat evacuada pels Bombers a través de la façana amb l'autoescala i, posteriorment, ha estat atesa per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Crema una nau abandonada a Sant Martí Sarroca

D'altra banda, aquest diumenge a la tarda els Bombers van actuar en l'incendi d'una nau abandonada al municipi de Sant Martí Sarroca, a la comarca de l'Alt Penedès. Segons ha explicat el cos d'emergències, l'avís del foc es va produir a les cinc de la tarda i les flames van afectar un terç de l'interior de la nau, mentre que la resta de l'espai va quedar afectat pel fum.

Els Bombers han desplaçat al lloc dels fets quatre dotacions per sufocar l'incendi.