Els Bombers treballen per extingir un incendi forestal a terres de l'Ebre

S'han activat 4 mitjans aeris i 14 de terrestres
Els Bombers treballen per extingir un incendi forestal a M贸ra d'Ebre
Els Bombers treballen per extingir un incendi forestal a M贸ra d'Ebre | bombers

Els Bombers de la Generalitat s'han activat la tarda d'aquest dimecres, 19 de juny, per un nou incendi forestal que crema a les Terres de l'Ebre. Poc despr茅s de les tres del migdia, concretament a les 15.09 hores, els Bombers han rebut l'av铆s del foc, que crema a la zona de Sant Jeroni de M贸ra d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, als peus del parc e貌lic. 

 

De moment, les flames han afectat una petita zona forestal, amb uns 400 metres quadrats cremats. Els Bombers de la Generalitat han activat 17 dotacions, 4 d'a猫ries i 13 de terrestres, que s'han despla莽at fins al lloc de l'incendi. Els mitjans aeris ja estan fent desc脿rregues, i des de la carena els vehicles ja estan muntant instal路laci贸 d'aigua. Per ara, no bufa vent fort que dificulti les tasques d'extinci贸. 

 

Els Bombers treballen per evitar que el foc avanci

Al voltant d'un quart de cinc de la tarda, els Bombers han informat que el flanc dret de l'incendi de M贸ra d'Ebre ja no est脿 actiu. Els Bombers, per貌, hi continuen treballant amb una dotaci贸 terrestre m茅s 鈥4 d'a猫ries i 14 de terrestres鈥 per evitar que el foc pugi a la carena i comenci a baixar, despr茅s, pel barranc del darrere.

 

Els Bombers treballen per evitar que el foc passi al flanc esquerre
Els Bombers treballen per evitar que el foc avanci | Bombers

 Comentaris

envia el comentari