Un 'botellón' acaba amb una baralla entre joves i un sol policia a la Selva

Un dels nois acabava detingut

Agent de la policia local
Un dels nois acabava detingut | Catalunya Diari

Aquest passat dilluns un 'botellón' a Anglès (Selva) va acabar en enfrontament entre un jove i un agent de la Policia Local, que intentava detenir-lo.

Els fets van tenir lloc a la plaça de la Mare de déu del Remei de la localitat durant la nit, quan un grup de joves es va encarar al policia, que tot sol, va acabar detenint un dels individus, tot i la resistència que va mostrar. En les imatges, difoses a Twitter, es pot escoltar com els amics del detingut li recomanaven parar de resistir-se i d'insultar l'agent.

Tal com es veu en les imatges, el policia hauria actuat sol, fet que també s'ha denunciat a Twitter pel perill que podria haver comportat que tot el grup de joves s'hagués encarat a l'agent. L'alcaldessa del municipi, preguntada per Cadena Ser sobre l'assumpte, no ha volgut donar detalls de l'actuació policial en qüestió. 

'Botellón' multitudinari frustrat a Reus

Un dispositiu policial conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus ha frustrat aquest cap de setmana la convocatòria d'un 'botellón' al polígon Alba, en el qual es preveia l'assistència de més d'un centenar de persones.

Segons informa l'Ajuntament, el cos de policia municipal va tenir coneixement a través d'un denunciant anònim que s'havia convocat la trobada per les nits de divendres, dissabte i diumenge en aquest polígon de la zona sud de Reus.

A les onze de la nit de divendres, prèviament a l'hora de la cita, patrulles dels dos cossos de seguretat van muntar un dispositiu especial estàtic als vials d'entrada al polígon industrial per impedir l'accés i la concentració de joves. 

Durant les primeres hores es van detectar diversos vehicles que pretenien entrar al polígon des de la carretera de la Canonja, però que en veure la presència policial van marxar del lloc. Els controls estàtics es van desmuntar a la una de la matinada, amb la previsió de fer patrullatges cada 45 minuts. Fruit d'aquest seguiment, a les quatre de la matinada de dissabte es van identificar vuit vehicles al polígon, amb joves consumint alcohol. Ràpidament s'hi van desplaçar les patrulles policials, que van aixecar nou actes per consum d'alcohol a la via pública i una acta per tinença de drogues. El dispositiu es va mantenir la nit de dissabte amb el patrullatge mòbil, sense localitzar cap 'botellón' a la zona. 


Comentaris

envia el comentari