Un botiguer del Baix Llobregat, apunyalat per un producte que costa menys d'un euro

La víctima va necessitar una intervenció quirúrgica per recuperar-se de les ferides

La sirena d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra encesa
El botiguer va rebre dues ganivetades després d'enxampar els joves robant un producte d'1 euro | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys i una menor per un robatori violent en un comerç de Sant Joan Despí, a la comarca del Baix Llobregat. Els dos nois van intentar robar un paquet de paper de fumar –val menys d'un euro–, però van ser sorpresos pel botiguer. La reacció dels lladres va ser clavar-li dues ganivetades a l'home.

La víctima va necessitar una intervenció quirúrgica per a curar-se

El botiguer es va haver de sotmetre a una intervenció quirúrgica per curar-li les ferides. Els fets van tenir lloc a principis de setembre i la policia va poder detenir els agressors aquest dimarts. La menor va passar a disposició de la Fiscalia de Menors i l'home, amb un antecedent anterior, va passar a disposició judicial. El jutge ha ordenat la seva llibertat amb càrrecs.

Un escorxador d'Osona acomiada un treballador acusat d'assetjament sexual

Una empresa d'Osona, GCT Plus Facility Services, ha acomiadat aquest divendres l'encarregat de neteja que dues treballadores de l'escorxador Esfosa de Vic van denunciar per presumpte assetjament sexual i amenaces. Consideren que els fets denunciats són una falta greu al conveni col·lectiu de l'empresa i s'ha fet un acomiadament disciplinari.

L'empresa ja l'havia apartat del seu lloc després d'obrir-li un expedient. D'altra banda, el Jutjat d'Instrucció número 5 de Vic ha dictat una ordre d'allunyament contra ell, que no podrà acostar-se a menys de 100 metres de les denunciants.

Segons l'ordre dictada pel jutjat, el denunciat té prohibit acostar-se a menys de 100 metres de les dues treballadores que l'han denunciat. A més a més, se li prohibia poder coincidir el mateix torn de treball que elles, una mesura que ara no caldrà aplicar després que l'empresa ha decidit acomiadar-lo aquest divendres. Amb aquesta ordre d'allunyament, el jutjat dona resposta a la petició de protecció que havien fet les demandants mentre el cas està en fase d'investigació.


Una de les víctimes va explicar aquest dimarts als mitjans que temia per la seva vida perquè l'home l'havia amenaçat de mort. També va detallar que havia tardat quatre anys a fer-ho públic perquè tenia por i perquè creia una sola persona «no faria res». Aquesta setmana ha volgut trencar el silenci i animar altres víctimes a fer el mateix.


Comentaris

envia el comentari