Busquen l'agressor que va apunyalar greument un jove en ple centre de Barcelona

Sembla ser que l'agressio es va derivar d'una baralla entre els dos individus

Imatge dels Mossos d'Esquadra en una intervenció al Raval de Barcelona
Els Mossos investiguen les causes d'aquest apunyalament | Catalunya Diari

Un jove ha estat apunyalat en ple centre de Barcelona aquest passat dilluns al vespre. Els fets van succeir al carrer de Sant Pere Més Alt, a tocar del Palau de la Música.

El ferit, un home jove de nacionalitat marroquina, va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital del Mar després de ser estabilitzat. Encara que les ferides són de caràcter greu, no es tem per la seva vida.

Encara busquen l'autor de l'apunyalament

Els Mossos d'Esquadra, encarregats de la investigació, busquen ara a l'autor dels fets. Es tracta d'un altre home jove i també de nacionalitat estrangera. 

Segons publica 'El Caso', els testimonis descriuen que els enfrontaments van començar com una barallaentreduespersones, i que no es tracta en cap cas d'un intent de robatori violent. La investigació dels mossos, amb la víctima com a principal testimoni, serviran per aclarir què va passar.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari