Busquen l'autor de dos atracaments amb ganivet al Garraf

El primer succés va tenir lloc el 21 de novembre en una benzinera, mentre que el segon va ocórrer en un estanc de Vilanova i la Geltrú

La Policia Local de Vilanova i els Mossos busquen l'autor de dos atracaments
La Policia Local de Vilanova i els Mossos busquen l'autor de dos atracaments | CatalunyaDiari.cat

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú, a la comarca del Garraf, i els Mossos d'Esquadra busquen un home acusat d'atracar una benzinera i un estanc de la ciutat, amenaçant els treballadors amb un ganivet. Els atracaments van tenir lloc amb tres dies de diferència, però a la mateixa zona del municipi, i és per això que la policia creu que es tracta d'una única persona. 

Dos atracaments molt semblants en pocs dies

El primer atracament va tenir lloc el passat dimecres 21 de novembre, a prop de mitjanit, quan una treballadora de la benzinera que hi ha a l'avinguda de Jaume Balmes de Vilanova va denunciar que una persona l'havia amenaçat amb un ganivet, i que va exigir que li doni els 300 euros que tenia en aquell moment a la caixa registradora. Posteriorment, l'individu va fugir, sense deixar cap rastre a la policia. 

Ara bé, tan sols tres dies més tard, el dissabte 24 de novembre, uns treballadors de l'estanc de la rambla de Josep Anton Vidal de la capital del Garraf també van denunciar un atracament molt similar, i és que en aquell cas l'acusat va utilitzar la mateixa tècnica d'amenaça i intimidació. 

Busquen un jove de 16 anys per tocar el cul a dues noies a Girona

Cal recordar que els Mossos d'Esquadra també van informar fa uns dies que buscaven un jove de 16 anys, per haver tocat el cul a dues noies a Girona. Els fets van tenir lloc en una mateixa nit, però en situacions diferents, a la zona de la Pujada de les Pedreres de la capital del Gironès. 

La primera víctima va optar per avisar al número d'emergències 112, i mentre els Mossos recollien la seva denúncia la policia va rebre un nou avís. Finalment, les dues víctimes van declinar presentar una denúncia, però van assenyalar que l'agressor rondava els 16 anys i era d'origen subsaharià. Els fets, no obstant això, van tenir un gran ressò a les xarxes socials, on diverses plataformes feministes van demanar ajuda per identificar l'autor dels fets. 


Comentaris

envia el comentari