Mossos d'Esquadra

Busquen una noia de 14 anys desapareguda a Castelldefels

Els Mossos d'Esquadra expliquen que podria estar a l'Hospitalet de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra han demanat ajuda per buscar una menor desapareguda des del passat 11 de desembre a Castelldefels, al Baix Llobregat. El cos policial, així mateix, explica que  la noia, de només 14 anys, podria trobar-se a l’Hospitalet de Llobregat.

Els Mossos, en aquesta mateixa línia, també esmenten que  la jove es diu Núria i posen el 112 a disposició de tot aquell que en pugui saber alguna cosa. També expliquen que la jove fa 1,59 i que, el passat dimarts —el dia que se li va perdre la pista— duia una jaqueta bomber de camuflatge, unes malles negres i vambes.

Clam per trobar la Núria

El cos, mitjançat un missatge de Twitter, ja avisa que la noia podria trobar-se a  l’Hospitalet de Llobregat. Tot i haver desaparegut prèviament a Castelldefels, doncs, els Mossos d’Esquadra haurien centrat la seva investigació a la ciutat del Barcelonès.

Altres entitats com 'SosDesaparecidos' també posen els seus canals a disposició de tots els que en tinguin alguna informació al respecte: 642650775 i 649952957.

Troben un home desaparegut a Sant Cugat

Els Mossos d’Esquadra van localitzar sa i estalvi en Gustavo,  l’home de 45 anys desaparegut des del passat dimarts, 27 de novembre, a Sant Cugat del Vallès. La pista del desaparegut, en aquesta línia, es va perdre al barri de Mira-sol de la localitat vallesana. Els Mossos, en aquesta línia, van trobar-lo dies després, concretament el 3 de desembre.  

També cal destacar que no es van donar més detalls sobre les causes de la desaparició, ni sobre les circumstàncies ni on es va poder localitzar el veí de Sant Cugat del Vallès desaparegut.