Imatge d'un home desaparegut

Busquen l'Ernesto, un home que va desaparèixer ahir a Catalunya

El desaparegut a Horta de Barcelona té 86 anys i necessita l'ajuda d'un bastó per caminar

ACTUALITZACIÓ 11.51 |  Els Mossos d'Esquadra han informat a través d'una piulada, quan faltaven cinc minuts per tres quarts de dotze, que han localitzat el cos sense vida de l'Ernesto. El cos de policia lamenta la defunció del desaparegut, veí del barri d'Horta de Barcelona, i agraeixen la col·laboració ciutadana.

NOTÍCIA ORIGINAL:

Els Mossos d'Esquadra han llençat a les xarxes socials una alerta on expliquen la desaparició d'Ernesto. L'home de 86 anys ha desaparegut aquest dijous 5 d'agost al barri d'Horta, a Barcelona. Segons la informació de la policia catalana, l'Ernesto camina amb l'ajuda d'un bastó i en el moment de la desaparició tenia els cabells canosos i duia una camisa blau cel.

Demanen ajuda per trobar-lo: «Truqueu al 112»

El comunicat que els Mossos han fet a través de Twitter també detalla que l'Ernesto és un home de 86 anys, de 50 quilos i 1,50 metres d'alçada. A més, per a caminar necessita l'ajuda d'un bastó.

Segons el tuit publicat, Ernesto va sortir a caminar a prop del Velòdrom d'Horta, aquesta ha estat l'última localització on se'l va veure. En el moment de la desaparició duia els cabells curts i canosos. Pel que fa a la vestimenta portava una camisa blau cel, pantalons foscos i sabatilles.

Tot i que no s'ha tornat a veure a Ernesto des del seu passeig a prop del Velòdrom d'Horta d'aquest 5 d'agost, els Mossos busquen informació. La policia catalana ha fet una crida a avisar al 112 si es té qualsevol mena de pista respecte a la desaparició d'Ernesto.

Troben sa l'Óscar, l'home de 31 anys, que havia desaparegut a Torredembarra

Segons un comunicat que ha emès la família aquest u d'agost han localitzat l'Óscar de 31 anys. La família ha comentat que l'home està sa i a casa.

A Óscar, veí de Torredembarra, se li va perdre la pista el 27 de juliol d'aquest any a Salou. Va ser en un solar del mateix municipi on es va trobar el seu mòbil. La família ha volgut que el motiu de la seva desaparició durant 5 dies es mantingués en la intimitat.

En el moment de la seva desaparició es va demanar la col·laboració de la ciutadania a través de Facebook. Els familiars també demanaven que es truqués al telèfon d'emergències 112 si es tenia qualsevol mena d'informació sobre els fets.

Tot i la desaparició de 5 dies de l'Óscar, aquest u d'agost se l'ha localitzat i ha tronat a casa amb la seva família. Aquest van ser els primers que van denunciar la desaparició de l'home de 31 anys i veí de Torredembarra.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.