Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Morad, el raper català d'origen marroquí la dona del qual ha patit l'agressió

L'exdona d'un famós raper català apunyala la seva actual parella

L'agressora, que està en cerca i a qui s'acusa d'un delicte d'intent d'homicidi, va accedir amb unes claus antigues al pis de la seva exparella, l'artista Morad

Els Mossos d’Esquadra cerquen una dona que aquest diumenge 27 de juny va apunyalar, presumptament, l’actual parella del seu excompany sentimental. Els fets van succeir a l’Hospitalet de Llobregat, al pis de l’home, a la plaça d’Europa. Eren prop de les set del matí.

L’agressora va entrar al pis sense permís i es va llançar sobre la víctima

Segons la informació de què disposa el cos dels Mossos, que està investigant el cas, l’agressora va irrompre inesperadament al pis. Pel fet d’haver viscut anteriorment amb la seva exparella, l’autora de l’agressió conservava les claus del pis, amb què hi va accedir sense permís. i va llançar-se sobre la dona. 

L’agressora va llançar-se sobre la dona i la va atacar amb una arma blanca, però l’home va aconseguir aturar l’agressora després que fés diversos talls a la víctima. Aquesta va necessitar assistència mèdica i va ser ingressada a l’hospital, però ja ha rebut l’alta.

El jove raper Morad és la parella de la víctima

Segons explica ‘ElCaso.cat’, la víctima de l’apunyalament, veïna del barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat, és l’actual parella del conegut raper Morad. El diari ha accedit a l’informe mèdic de la víctima, que detecta ferides superficials i lleus que no han arribat als òrgans vitals.

Va ser el mateix raper Morad, que va aturar l’agressió, qui va avisar als Mossos d’Esquadra. Aquest jove, de tan sols 22 anys, és un dels referents de la música rap i trap més vinculada a la realitat dels barris i dels joves, que relata a través de l'estil drill.

L’agressora és buscada, i se l’acusa, en principi, de temptativa d’homicidi

L’exdona de la parella de la víctima ja ha estat identificada, però no localitzada. Se l’acusa, en principi, d’un delicte d’intent d’homicidi, però segons el mateix diari de successos, l’acusació es podria convertir en un delicte de lesions. 

Aquesta decisió es prendrà tan bon punt l’agressora sigui detinguda. No obstant això, la policia catalana ha explicat que la dona, d’ètnia gitana, compta amb vincles familiars que l’estarien ajudant a amagar-se de la policia.

Els Mossos investiguen l'apunyalament a un jove de 18 anys al Masnou

Els Mossos d'Esquadra també investiguen un apunyalament la matinada de dimarts, dia 29 de juny, a la platja d'Ocata, al Masnou, al Maresme. Els fets van passar després dels darrers actes de Festa Major. La víctima va ser agredida per un nombrós grup d'entre 10 i 20 persones, tal com afirmen diversos testimonis que van presenciar els fets.

El noi es trobava altres amics pels volts de les dues de la matinada. Va ser llavors quan un grup de joves va increpar-los. Després d'un intercanvi de paraules, els van atacar, centrant-se en la víctima, que va quedar acorralada. Una vegada acorralat, el jove va rebre diversos cops de puny, puntades de peu i l'esmentada ganivetada a l'esquena. La ganivetada va ser profunda, però per sort, tot i això, no va afectar cap òrgan vital.