Busquen un gos gran de presa a Montcada i Reixac que ha matat diverses mascotes

També ha ferit alguns veïns i veïnes

Imatge d'una patrulla de la Policia Local de Montcada i Reixac
La Policia Local del municipi ja està buscant l'animal | Twitter

Un gos gran de presa té atemorits als veïns de Montcada i Reixac. En només una setmana, l’animal ha ferit per mossegada dues persones i s'ha barallat i acabat matant diversos gossos. Un dels afectats és en Marc Garcia, qui explica el cas de la seva cunyada. El passat 19 de maig la noia estava caminant per la muntanya amb la seva mascota sobre les 21.00 hores de la nit. En aquells moments es trobaven prop de ‘La Font dels caçadors’ direcció a la carretera de La Roca quan es van creuar amb dos homes i un gos gran, barreja de pastor alemany i una altra raça.

L’animal anava sol però portava collar. Quan va arribar a la seva alçada, l’home va continuar caminant però el gos va començar a atacar la mascota de la noia fins que el va matar. Ella va intentar ajudar al gos però va patir diverses mossegades i li va agafar un atac de pànic.

La noia explica que està segura que l’home la va escoltar però no va fer res per ajudar-la. Segons més tard, el gos va marxar i van anar directe del cotxe al veterinari on finalment la mascota va acabar morint. L’afectada explica que ja ha posat una denúncia als Mossos d’Esquadra i la Policia Local però lamenten que «uns ens diuen que no es competència seva i els altres que no tenen els suficients dispositius per anar a buscar el gos».

Uns dels altres afectats són en Gerard Góngora i Sara Zapata, que tenen el seu caniche en estat crític, i la Maria Garcia, qui el seu gos va morir a l’instant. En declaracions a Laveu.cat, els primers expliquen: «No podem consentir que un can perillós campi lliurament per una zona molt transitada, especialment ara, en el desconfinament».

 

Els Mossos han rebut diverses denúncies

En les darreres setmanes, els Mossos d’Esquadra han rebut diverses denúncies sobre un gos negre d’uns cinquanta quilos amb collaret verd i un antiparàsit al coll que es passeja lliurament, encara que acompanyat de qui podria ser el seu propietari. Per la seva banda, la Policia Local del municipi ja ha engegat un dispositiu de captura de l’animal per als voltants de la localitat.


Comentaris

envia el comentari