ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

Busquen Miguel Ángel, desaparegut fa més d'una setmana a Tarragona

Va ser vist per última vegada el dia 23 a les 10.30 hores del matí | Duia una samarreta blau fosc i pantalons de xandall negres

El Miguel Ángel fa més d'una setmana que va desaparèixer al Vendrell.
El Miguel Ángel fa més d'una setmana que va desaparèixer al Vendrell. | Policia Local Vendrell

La Policia Local del Vendrell i els Mossos d'Esquadra busquen un home que va desaparèixer fa més d'una setmana al municipi del Baix Penedès. S'anomena Miguel Ángel, té 42 anys i va ser vist per última vegada el dia 23 de setembre a les 10.30 hores. Duia una samarreta de color blau fosc de màniga curta, pantalons de xandall curts de color negre i calçat esportiu. Segons la família, va sortir sense documentació, mòbil ni claus. La preocupació dels més propers rau en el seu estat d'ànim, tot i que reconeixen que és un gran aficionat a la muntanya. 

Busquen un home desaparegut al Vendrell des de fa més d'una setmana

S'anomena Miguel Àngel, té 42 anys i va ser vist per última vegada a les 10.30 hores del 23 de setembre al Vendrell. Viu a la urbanització l'Oasis i la seva família assegura que només ha trobat a faltar, entre les seves pertinences, un sac de dormir. Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi l'estan buscant, però encara no s'han trobat indicis que el puguin localitzar. 

En el moment de la desaparició duia una samarreta de color blau fosc de màniga curta, pantalons de xandall curts de color negre i calçat esportiu. La família reconeix que és molt aficionat a la muntanya i que coneix els boscos del Baix Penedès. El que més els preocupa, però, és el seu estat d'ànim. De fet, estaria travessant per uns moments d'important inestabilitat emocional. 

La família demana que, si algú l'ha vist, es posi en contacte amb la policia local del municipi o els Mossos d'Esquadra

També et pot interessar:


Comentaris

envia el comentari