Busquen Jesús Berrio, desaparegut per tercera vegada a Sabadell

Fa una setmana que es va perdre la pista al menor | Ha protagonitzat dues fugides voluntàries aquest 2019

És almenys la tercera vegada que Jesús Berrio desapareix. La policia torna a buscar el jove de 15 anys de Sabadell, a qui es va  perdre la pista el passat 18 de novembre. La seva família denunciava la desaparició del menor dos dies després, el 20 de novembre, segons han avançat fonts policials a l''iSabadell'. Resident del barri dels Merinals de la ciutat vallesana, Jesús mesura poc més d'un metre i mig, informa el mitjà citat per contribuir a trobar-lo.

La història es repeteix

Jesús començava el 2019 desaparegut. Se li va perdre la pista l'1 de gener d'aquest any, quan encara tenia 14 anys. Va passar sis dies sense comunicar-se amb ningú de la seva família i la principal hipòtesi que es plantejava era la de  fugida voluntària. Finalment, van trobar-lo la matinada del 8 de gener, sa i estalvi, a l'Eixample. Es confirmava que havia marxat per voluntat pròpia.

Però la història es repetiria uns mesos després. Jesús tornava a desaparèixer el 12 d'abril  a Sabadell. Pell morena, un tupè ondulat i ulls marrons. La premsa es feia eco del cas i difonia detalls del menor per contribuir a la cerca, recordant que no era la primera vegada que s'absentava. Tres dies després, els Mossos localitzaven Jesús  a la seva ciutat. Ara, la família i la policia demanen una vegada més col·laboració ciutadana per trobar-lo, malgrat que tot apunta a una nova fugida voluntària del jove.

 

També et pot interessar...