Fotografia de les ambulàncies del SEM

Mor un home en sortir-se de la via amb el seu camió a la C-15 a l'Anoia

El tràgic sinistre ha tingut lloc a primera hora del matí, i els Mossos han rebut el primer avís a les 08.30 hores

Un home ha perdut la vida aquest dilluns a primera hora del matí, després de sortir-se de la via amb el camió que conduïa i caure per un terraplè. El tràgic sinistre ha tingut lloc a la carretera C-15 al punt quilomètric 38, a l'altura del municipi de Capellades, a la comarca de l'Anoia. El camió, que transportava bales de paper, ha caigut per un desnivell de 15 metres.

S'ha tallat la circulació de la C-15 i hi ha retencions en ambdós sentits

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís per accident a les 08.30 hores i, a hores d'ara, es desconeixen les causes de l'accident, tot i que se sap que el camió ha patit una sortida de la via. Arran del sinistre, s'han desplaçat cinc patrulles dels Mossos, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques  (SEM).

A causa de l'accident, s'ha hagut de tallar la circulació de la via i s'han produït retencions en els dos sentits, encara que s'estan fent desviaments senyalitzats. Amb aquesta víctima, ja són 159 les persones que han mort aquest any en un accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

També et pot interessar...