El Joan, desaparegut al Segrià dimarts passat

Busquen el Joan, un jove de 32 anys desaparegut aquest dimarts a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per poder-lo trobar

Cas de desaparació a Catalunya. Aquest divendres, 5 de març, a primera hora de la tarda, els Mossos d'Esquadra han informat sobre una desaparició, en la qual demanen ajuda a la població per poder-lo trobar. En un breu text publicat al compte oficial de les diferents xarxes socials del cos policial català, també s'hi inclou la fotografia de la persona que busquen: el Joan, un noi de 32 anys, que va desaparèixer el passat 2 de març al Segrià.

Busquen el Joan

Així doncs, els Mossos d'Esquadra han demanat ajuda per poder trobar el Joan, de 32 anys, a qui se li va perdre la pista el passat dimarts, dia 2 de març, al Segrà. «Ajuda'ns a trobar-lo», resa l'escrit del cos policial català. Així mateix, adjunten el telèfon de contacte habitual en aquests casos: el 112, per si algú que en sàpiga alguna cosa, pugui posar-se en contacte amb els investigadors.

Els Mossos el descriuen físicament

Com és habitual en aquests casos, els Mossos d'Esquadra han detallat la descripció física del desaparegut. Segons han informat els Mossos, el Joan té 32 anys, fa 1,95 metres d'alçada i té els ulls clars. A més, també informen que té el cabell fosc i porta barba curta. Així mateix, també s'especifica quina indumentària portava el jove quan se li va perdre la pista. Tal com descriu el cos policial català, el Joan «anava vestit amb un pantaló tipus militar, una jaqueta amb caputxa i unes sabatilles esportives.

El text informatiu íntegre dels Mossos diu el següent:

«En Joan va desaparèixer el 2 de març al Segrià. Fa 1,95 cm d'alçada i té els ulls clars. Ajuda'ns a trobar-lo. Desaparegut el 2 de març al Segrià. Fa 1,95 metres d'alçada, cabell fosc i barba curta. Anava vestit amb pantaló tipus militar, jaqueta amb caputxa i sabatilles esportives. Truqueu al 112».

Com també és habitual en aquests casos, els missatges publicats pels Mossos d'Esquadra estan corrent com la pólvora, ja que molta gent l'ha compartit -en poques hores ja té milers de comparticions- amb l'objectiu de trobar algú que pugui saber alguna cosa sobre el parador del Joan.