Imatge del José Antonio Ramírez, desaparegut a Barcelona el passat 31 de gener

Busquen el José Antonio, un jove desaparegut a Barcelona fa més d'una setmana

El jove, de qui no se'n sap res des del 31 de gener, té 22 anys, fa entre 1,74 i 1,76 metres d'alçada, és de complexió forta, té el cabell fosc i els ull marrons

Els cossos de seguretat busquen el José Antonio Ramírez García, un jove de 22 anys que va desaparèixer fa més d'una setmana a Barcelona. El crit d'alerta el va donar aquest diumenge les associacions QSD Desaparecidos i SOS Desaparecidos, que a través de les xarxes socials se n'han fet ressò difonent la seva imatge, tot assegurant que no es té cap notícia d'ell des del passat 31 de gener i que cap familiar o amic sap on podria estar.

Segons la publicació difosa aquest diumenge, el José Antonio fa entre 1,74 i 1,76 metres d'alçada, és de complexió forta, té el cabell fosc i els ulls marrons. Així mateix, porta bigoti i barba en forma de perilla. Segons les informacions que s'han fet públiques, quan va desaparèixer probablement vestia roba esportiva, tot i que no se n'han donat més detalls sobre la seva indumentària.

Des de QSD Desaparecidos es demana la col·laboració ciutadana per tal de localitzar el José Antonio, demanant a tot aquell que tingui alguna informació sobre la seva ubicació que es posi en contacte amb la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Mossos d'Esquadra o amb Emergències 112. Així mateix també es pot contactar amb la Fundació Europea per les Persones Desaparegudes i amb QSD Global, trucant o enviant un missatge de Whatsapp al 744 461 932.

Tres lladres a presó per diversos robatoris en domicilis de l'àrea metropolitana

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 3 de febrer tres lladres que formaven un grup criminal especialitzat en robatoris amb força a domicilis. Els tres pispes —d'entre 20 i 37 anys— se'ls considera els presumptes autors de 10 robatoris en habitatges de l'àrea metropolitana a partir de l'octubre del 2020: tres dels quals a Badalona, uns altres tres a la Roca del Vallès, i la resta a Barcelona, Argentona, Gavà i Sabadell.

Segons la policia catalana, els lladres actuaven preferentment de tarda per així respectar el confinament nocturn i no aixecar sospites. Un dels lladres va ser arrestat a l'aeroport de Barcelona-El Prat quan intentava abandonar el país. Tots tres van passar a disposició judicial el 4 de febrer i ja han ingressat a presó.