Imatge de la Maria Jesús, desapareguda a Tortosa el passat 29 d'abril

Busquen una dona desapareguda a Tortosa des de fa tres dies

La desapareguda no va tornar a casa el passat dijous, 29 d'abril

La Policia Local de Tortosa ha donat l'avís aquest dissabte sobre una desaparició que preocupa el municipi català. Les autoritats busquen des de dijous passat, 29 d'abril, una dona que ha desaparegut sense deixar rastre al municipi. Es tracta de Maria Jesús, una dona de mitjana edat que no va tornar a casa el dijous 29 d'abril. Segons indica la policia local, la casa de la dona està ubicada al barri del Temple de Tortosa, i en el moment de la desaparició anava vestida amb jaqueta blava, texans i botes negres.

A la descripció que han facilitat els cossos policials també s'afegeix que podria anar amb un cotxe Renault Laguna negre. La crida que ha fet la policia a través de les xarxes socials també indica que si algú la veu es contacti amb els Mossos d'Esquadra o la Policia Local de Tortosa al telèfon 977 448 622. Les estranyes circumstàncies de la seva desaparició han fet que tant familiars com els cossos policials engeguin el dispositiu per intentar trobar la Maria Jesús, la qual ja fa tres dies que no apareix.

Una nova desparició a la demarcació

Aquest mes d'abril també va saltar a les xarxes una altra desaparició. Es tracta de l'Abel, un home que va marxar de casa seva ubicada al terme municipal de Calafell, al Baix Penedès, i no hauria tornat. L'avís en aquest cas el va donar l'Associació per a la Inclusió Laboral - Policia Local amb Discapacitat (AIL-POLD) en no poder contactar amb el seu company, i van advertir que podria tenir intencions «autolítiques», ja que l'home patia una depressió.