Una parella, home i dona, sospitosos del crim a Sabadell

La policia els busca com a presumptes autors de l'homicidi amb arma blanca

Novetats sobre l'homicidi d'un home en ple carrer a Sabadell (Vallès Occidental). Els Mossos van rebre un avís dimecres a la nit que hi havia una persona greument ferida al carrer al barri de la Concòrdia. Quan van arribar al lloc, la policia i el metge forense van constatar que l'home havia mort i que presentava signes de violència. Els Mossos busquen ara una parella, un home i una dona, com a principals sospitosos del crim, que haurien fugit immediatament del lloc després dels fets.

Una parella, sospitosa de l'apunyalament

La Divisió d'Investigació Criminal va fer-se càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i identificar l'autor o autors dels fets, des que una alerta a les 23.40 hores els descobria la víctima mortal a la ciutat vallesana. Les primeres informacions apuntaven que l'home hauria discutit amb la seva parella i, posteriorment, hauria rebut una ganivetada que li hauria provocat la mort, tal com avançava l''iSabadell'. Ara se sap que la policia busca dos sospitosos com a autors de l'homicidi.

El crim de juny a Sabadell

Els fets recorden al crim que vivia la mateixa ciutat el passat 2019. La matinada del 29 de juny un home va ser assassinat a sang fre enmig del carrer també a Sabadell, segons els indicis, per un desconegut. Una càmera de seguretat gravava com l'autor del crim apunyalava Héctor, víctima mortal, després d'intercanviar unes paraules, i desapareixia acte seguit en companyia d'una dona, deixant el jove mal ferit, qui moria dessagnat poc després. Per primera vegada, els Mossos demanaven col·laboració ciutadana per aconseguir identificar l'autor del crim i l'acompanyant.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari