Detenen una infermera per administrar morfina a cinc bebès prematurs

Els cinc nadons afectats tenen entre un dia i un mes de vida

Una infermera ha estat detinguda com a sospitosa principal d'haver injectat morfina a cinc nadons prematurs ingressats a l'hospital d'Ulm (Alemanya), segons recull 'El Español'. Els fets que impliquen, presumptament, a la infermera es van produir el passat mes de desembre. Els cinc nadons, d'entre un dia i un mes de vida, han sobreviscut. Davant d'aquest succés, la Fiscalia alemanya ha confirmat que «ha emès una ordre d'arrest contra la infermera per intent d'assassinat en cinc casos».

Van trobar restes de morfina a la seva taquilla

La policia alemanya va trobar una xeringa que contenia llet materna amb restes de morfina a l'interior de la taquilla de la infermera que treballava a la sala de prematurs de l'Hospital Universitari d'Ulm, al sud d'Alemanya. D'altra banda, els metges també van trobar restes de morfina en l'orina dels cinc bebès. Actualment, la dona està detinguda i resta a l'espera del judici.

Per molt sorprenent que sigui el cas, aquesta no ha estat la primera vegada que una infermera ha estat detinguda per subministrar morfina a menors. El 2017 la policia italiana arrestava una infermera de 43 anys per subministrar aquest producte a un nadó prematur i causar-li una crisi respiratòria. La dona, que subministrava als bebès el producte, sense recepta i per via oral i nasal, va argumentar que ho feia per «tranquil·litzar-los».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari