Imatge del Peter, l'home desaparegut al Garraf, amb gorra de llana i jaqueta

Troben sa i estalvi el Peter, l'home de 80 anys desaparegut aquest dimecres al Garraf

Va sortir a passejar amb el seu gos a Vallpineda, una zona situada entre Sitges i Sant Pere de Ribes

ACTUALITZACIÓ 11:30 hores

Final feliç a la desaparició del Peter al Garraf. Els equips d'emergències han localitzat sa i estalvi l'home de 80 anys desaparegut des de dimecres al migdia a Vallpineda, una urbanització situada entre Sant Pere de Ribes i Sitges. L'operatiu desplegat va escombrar fins dimecres al vespre aquesta zona rural, i aquest dijous al matí s'ha reprès el dispositiu que, finalment, ha permès localitzar-lo.

NOTÍCIA ORIGINAL 10:31 hores

Els Mossos d'Esquadra, les policies locals de Sitges i Sant Pere de Ribes i els Bombers han activat un operatiu per localitzar el Peter, un home de 80 anys i veí de Sant Pere de Ribes (Garraf), desaparegut des d'aquest dimecres al migdia. Segons fonts dels Mossos, els serveis d'emergències van rebre l'avís a les dues de la tarda, després que l'home va sortir a passejar el seu gos a la urbanització de Vallpineda, entre Sant Pere de Ribes i Sitges, i no va tornar a casa.

En l'operatiu hi participen efectius de la unitat de muntanya dels Mossos, així com de la unitat canina i un helicòpter dotat amb una càmera tèrmica per facilitar el rastreig de zones boscoses com aquesta. L'home està diagnosticat amb Alzheimer, motiu pel qual es considera una desaparició de risc.

Un home alt de complexió prima

En el moment de desaparèixer, el Peter, que fa 1,90 metres d'alçada i pesa uns 70 quilos, vestia amb una gorra de llana de color negre i blanc, una jaqueta de punt de color blau i gris i uns pantalons grisos. El desaparegut anava acompanyat del seu gos, a qui havia tret a passejar i que segons algunes informacions s'ha localitzat sol.

Des dels cossos de seguretat s'ha distribuït la fotografia del Peter per tal d'ajudar en la recerca, demanant a la ciutadania que si algú té alguna informació contacti amb el 112.