Busquen testimonis d'una agressió racista a una dona embarassada a Terrassa

La van agredir en el ventre i a la cara
Una dona embarassada de vuit mesos va patir una agressió racista a Terrassa | Cedida

 

Busquen testimonis d'una presumpta agressió racista en un autobús de Terrassa. SOS Racisme i Terrassa Sense Murs han fet públic un comunicat on demanen col·laboració ciutadana per trobar persones que fossin testimonis d'una agressió a la cara i al ventre d'una dona embarassada. Segons les entitats, els fets van succeir el passat 15 de maig al matí quan una persona, F.T.S, va pujar a l'autobús de la línia 7 cap a la zona de Can Jofresa de Terrassa.

 

Els fets que denuncien van succeir en els últims seients d'un autobús de la localitat vallesana, quan un grup de dues dones i un home no va deixar passar la dona, embarassada de vuit mesos. Mentre li volien barrar el pas, van discutir amb ella i li van dir diversos insults racistes. Una de les agressores la va agredir en el ventre i, quan es va intentar defensar, un dels homes la va agredir a la cara. Una jove va intervenir per intentar aturar l'agressió i, finalment, la dona va baixar d l'autobús a la parada Olímpic i va trucar el 112, que la va traslladar a l'Hospital de Terrassa.

 

La causa ha estat sobreseguda per falta de proves

SOS Racisme i Terrassa Sense Murs expliquen que malgrat que el cas va ser comunicat al Servei d'Atenció i Denúncia de SOS Racisme Catalunya (SAiD), qui va assumir la representació legal del cas, per la via penal, la causa ha estat sobreseguda provisionalment per falta de proves. Amb l'objectiu de poder obrir novament el cas, SOS Racisme i la víctima fan una crida ciutadana per buscar possibles testimonis que vulguin col·laborar per reobrir el cas.

  

 

 

 

 

També et pot interessar...