YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un caçador, acusat de disparar i apallissar la seva gossa

L'animal es troba en estat greu en un hospital veterinari

Un caçador, acusat de disparar i apallissar una gossa | Cedida

L'associació animalista, Mundo Vivo, va fer públiques, diumenge passat, unes imatges on es veia un home arrossegant amb una corda una gossa ferida per un camí de terra. A la publicació, l'organització explicava que les imatges havien sigut gravades per un conductor que s'havia aturat en veure com el caçador disparava l' animal i el colpejava brutalment.

Els fets van succeir a Lugo i la gossa, que acabava de parir a sis cadells, va haver de ser tractada d'urgència per diverses ferides de bala i múltiples traumatismes. L'animal es troba en estat greu en un hospital veterinari i té dos ossos trencats a conseqüència dels trets rebuts, contusió cerebral pels cops que va patir amb un pal al cap i cremades a la pell per l'arrossegament al qual va ser sotmesa.

L'home podria enfrontar-se a una pena de 18 mesos de presó

Els cadells «estan en perfecte estat» en una protectora d'animals i més endavant Mundo Vivo es plantejarà si es poden fer càrrec d'ells. Segons una altra associació, l'autor dels fets hauria manifestat al veí que va gravar el vídeo que «era caçador i podia pegar trets a qui li surti dels collons».

Segons informa el diari 'El Faro de Vigo', l'Organització s'ha presentat com a acusació popular contra l'home que s'enfronta a un delicte de maltractament animal que li podria suposar una pena de 18 mesos de presó.

També et pot interessar...


Comentaris
dori
Pobre animalito, ya ha fallecido

envia el comentari