Un camió queda encaixat enmig d'un carrer de Nou Barris, a Barcelona

El conductor, que duïa un vehicle amb matrícula lituana, hauria seguit les indicacions del seu navegador

camió
El camió atrapat enmig del barri de Torre Baró | Twitter (@miniautobusero)

Un camió de grans dimensions, de matrícula lituana, ha quedat encaixat enmig del barri de Torre Baró, en el districte de Nou Barris de Barcelona. El vehicle, de l'empresa Vlantana, intentava circular pel carrer de Sant Feliu de Codines, però, en provar de fer un gir no ha pogut seguir avançant. 

L'escena ha aixecat molta expectació entre els veïns de la zona, alguns dels quals, literalment, podien tocar el camió des de casa seva. Durant força minuts, va provocar un embús important a la zona, obligant que el servei de la línia 83 d'autobús també quedés aturat.   

Nombroses maniobres per aconseguir que sortís sense causar danys

Finalment, van ser els mateixos residents i alguns conductors els que van haver de fer indicacions al camioner per evitar que causés danys a mobiliari urbà, façanes o vehicles estacionats en la seva maniobra marxa enrere. 

Segons es pot veure a les imatges, passats uns minuts, el camió ha pogut sortir del carrer sense problemes i ha estat escortat per la Guàrdia Urbana fins a la ronda de Dalt. El tuitaire, autor de les gravacions, explicava que el conductor s'hauria dirigit a aquesta zona de Torre Baró seguint les instruccions del navegador i deia que un altre camió va viure el mateix aquest dilluns.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari