Un camió s'incendia a l'AP-7 a l'Alt Empordà i obliga a tallar l'autopista

El foc va començar a cremar la passada nit a les 23.00 hores, però no va deixar cap ferit

El camió ha començat a cremar a l'AP-7, al seu pas pel municipi de Bàscara, a la comarca de l'Alt Empordà | Cedida

Gran ensurt la passada nit per als conductors que circulaven per l'autopista AP-7. Un camió ha començat a cremar, per causes que encara s'estan investigant, a l'altura del municipi de Bàscara, a la comarca de l'Alt Empordà. El succés ha tingut lloc a les 23.00 hores en el punt quilomètric 37,5 de l'autopista, en sentit nord, i ha obligat a tallar l'AP-7 en aquest sentit de la marxa durant hores.

El succés ha obligat a desviar el trànsit per la sortida 5 de l'autopista | cedida

 

En aquest sentit, el trànsit ha estat desviat cap a la sortida 5, tot i que aquest matí, un cop extingit l'incendi i realitzades les tasques de neteja pels Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra han començat a reobrir la circulació. Pel que fa al vehicle, transportava ferro, i això ha dificultat les tasques d'extinció. Armés, el foc també s'ha estès a la vegetació del costat de la via. Afortunadament, els equips d'emergència han aconseguit apagar les flames, i no s'han hagut de lamentar ferits. 

El vehicle ha cremat per complet, però no s'han lamentat ferits | Bombers de la Generalitat

Diversos camions incendiats en les darreres setmanes

El passat 7 de gener, un altre camió també es va incendiar, però en aquell cas a la C-58, al seu pas pel municipi de Ripollet. El vehicle, que transportava productes cosmètics, va començar a cremar en el punt quilomètric cinc de la mencionada via, en sentit Barcelona.  El seu conductor, però, va resultar il·lès, i els Bombers van aconseguir extingir les flames ràpidament. 

També cal dir que unes setmanes abans, el 3 de desembre passat, un altre camió també es va incendiar a l'AP-7, en aquell cas a l'altura del municipi de Barberà del Vallès. El foc va provocar una immensa columna de fum, visible des de molts punts, i va alertar la resta de conductors. Afortunadament, els bombers van apagar les flames ràpidament, i tot va quedar en un ensurt. 


Comentaris

envia el comentari