camió sal bolca

Un camió carregat de sal bolca i obliga a tallar l'Eix Transversal durant més de tres hores

El vehicle va bolcar i va deixar diversos sacs de sal escampats al mig del vial

Un camió va bolcar el vespre del passat dijous a la carretera de l'Eix Transversal, fet que va obligar a tallar els dos carrils de la C-25 a Santa Coloma de Farners direcció a Girona durant més de tres hores. El camió va perdre la càrrega, i el conductor va haver de ser traslladat a l'hospital en resultar ferit lleu.

Una fuita al dipòsit de gasoil

El camió anava carregat de sal, i tot apunta al fet que va sortir de la via, va xocar amb la barrera lateral i tot seguit va bolcar perdent la càrrega  al mig de la via. A causa de l'incident, l'Eix va estar tallat durant tres hores fins que els serveis d'emergències van retirar tot el producte que havia caigut al vial.  A més de sacs de sal, els Bombers van haver de retirar gasoil,  ja que el dipòsit del vehicle va patir una fuita arran de l'accident, i també a cremar-se una de les rodes.

L'incident va passar vora les nou del vespre del passat dijous, a l'altura de Santa Coloma de Farners, al quilòmetre 216 de la carretera C-25 en sentit Girona. Segons el Servei Català de Trànsit es va registrar retencions d'un quilòmetre de longitud.

Els agents dels Mossos d'Esquadra van desviar el trànsit per la sortida 201 de l'Eix, que és la d'Arbúcies i Sant Hilari. La via va reprendre la normalitat vora tres quarts de dotze de la nit i la grua es va endur el camió ensinistrar vora un quart de tres de la matinada. Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant les causes del sinistre.

També et pot interessar...