El camió no ha patit cap fuita

Un camió queda semibolcat després de patir un accident al Baix Llobregat

El conductor del vehicle ha resultat il·lès

Aquesta tarda s'ha produït un accident a l'N-II al municipi de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat. En el succés s'ha vist implicat  un camió que ha quedat semibolcat  i, fins al lloc dels fets, s'ha personat una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Els Bombers han informat, a través de les xarxes socials, que el conductor del camió ha resultat il·lèsi que el vehicle no ha patit cap fuga del contingut que transportava. 

camió
El camioner havia manipulat el tacògraf digital   | Mossos d'Esquadra

 

Dos casos de manipulació de tacògraf

L'accident arriba tot just després que s'hagin detectat dos casos de dos camioners que han manipulat el tacògraf dels seus camions per tal de poder continuar conduint durant més temps del permès.

Els Mossos d'Esquadra han detingut, a l'Alt Empordà, un camioner per conduir amb un disc de tacògraf que havia canviat, 29 minuts abans que els agents l'aturessin per fer una inspecció, i que anava a nom d'una dona. L'home va ser arrestat per un delicte de falsedat documental.

El segon cas va tenir lloc el passat dilluns a l'Alt Penedès quan els Mossos van denunciar que un camioner circulava amb un tacògraf digital manipulat d'un tipus que no havia estat detectat fins llavors. El camioner va ocultar que el vehicle havia fet 75.000 quilòmetres. 

També et pot interessar...