Imatge d'un camió accidentat a l'AP-7

Un camió que transportava porcs, s'incendia en xocar contra un cotxe a l'AP-7

Els Bombers de la Generalitat hi treballen amb 8 dotacions

Caos a l'AP-7 per un accident on s'ha incendiat un camió. L'AP-7 es troba tallada aquest dilluns al migdia a Santa Perpètua de Mogoda, al Vallès Occidental, per un accident en què s'han vist implicats un turisme i un camió que transportava porcs, que ha bolcat i després se li ha encès la cabina.

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la via es troba tallada en sentit nord i que, en sentit sud, s'han pogut obrir dos carrils entre Barberà i Santa Perpètua després que també s'haguessin de tancar per la presència d'animals a la calçada.

Els Bombers hi treballen amb 8 dotacions

Hi ha retencions des de Sant Cugat del Vallès i Trànsit recomana com a vies alternatives la C-16 i la C-25. Els Bombers han activat vuit dotacions terrestres i un helicòpter i l'incendi ja està apagat. Així ho han anunciat els Bombers de la Generalitat a través del seu compte de Twitter. 

«Hem activat 8 dotacions terrestres i un helicòpter dels Bombers de la Generalitat per l'accident a l'AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda on han xocat un turisme i un camió carregat de porcs, el qual ha bolcat i se li ha encès la cabina. En aquests moments, l'incendi ja està apagat», ha piulat el cos. 

D'altra banda, el Servei Català de Trànsit (SCT) informa que a l'AP-7 també hi ha un accident a Cardedeu, també al Vallès Occidental que talla un carril en sentit nord i provoca dos quilòmetres de cua des de la Roca del Vallès. Així ho ha comunicat a través d'una piulada. 

«A l'AP-7 també hi ha un accident a Cardedeu que talla 1 carril en sentit nord i provoca 2 km de cua des de la Roca».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Trànsit dona suport a les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre i conèixer els recursos.

A més de rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació i el suport psicològic davant d'un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.