De moment, Ferran López

El Govern no cessa, ara per ara, el cap dels Mossos d'Esquadra que es va nomenar amb l'article 155 | Encara no és una decisió en ferm, el conseller Buch encara no ha tancat la carpeta

El cap dels Mossos d'Esquadra és, ara per ara, el comissari Ferran López.  Era un dels segons de Josep Lluís Trapero quan el major comandava el cos i va ser quan el ministeri de l'Interior espanyol va desembarcar a la conselleria que el van ascendir a cap del cos.  Amb l'article 155 es va cessar Trapero i alguns altres comandaments del cos dels Mossos d'Esquadra que se'ls va relacionar presumptament amb la seva col·laboració amb el referèndum del passat 1 d'octubre.

Nomenat per l'ara exministre Juan Ignacio Zoido, amb el nou Govern de Quim Torra López segueix al capdavant de la policia de la Generalitat. I ho serà, de moment, fins que el conseller Miquel Buch acabi decidint qui posar al capdavant del cos.  Sigui el mateix López o un altre dels comissaris del cos dels Mossos d'Esquadra.  Ara per ara, i segons expliquen fonts d'Interior, el final del capítol encara no s'ha escrit. El desenllaç en dies o setmanes.