Vitico, l'home que ningú coneixia i que van matar d'un tret al rebedor de casa seva a Santa Coloma de Gramenet

Feia menys de dos mesos que s'havia instal·lat al pis, vivia amb la seva parella i no es relacionava amb els veïns | Algú va entrar a casa seva i va disparar-li al pit, va morir estirat a un sofà de l'entrada

Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de sis de la tarda d'aquest dilluns, 11 de juny, els veïns del bloc número 85 del carrer dels Pirineus de Santa Coloma de Gramenet van sentir el que ells van pensar que era un fort cop de porta. Però al cap de pocs minuts, i pels crits d'una dona, van veure que alguna cosa no anava bé.  Se sentien crits i una dona dominicana, força jove, va sortir al replà i va preguntar què passava.

D'una de les portes, de la planta soterrani, va sortir una dona que assegurava que havien matat al seu marit. Cridava i estava molt nerviosa. El cos d'un home de 32 anys i de nacionalitat dominicana estava agonitzant. Van trucar a la policia. El SEM tot i que va intentar reanimar l'home, només va poder acabar certificant la mort.

Mort per un tret de bala

Tenia una ferida greu a la zona alta del pit i estava mig estirat en un sofà a l'entrada del pis. Els Mossos d'Esquadra van confirmar que  es tractava d'un homicidi  i el grup de persones de la Divisió d'Investigació Criminal de la regió policial Metropolitana Nord es va fer càrrec del cas.