Detingut pels Mossos un ciutadà italià per anar begut, amb el carnet falsificat i 28.000 euros amagats al cotxe

Els Mossos van sospitar quan va voler pagar la multa per alcoholèmia amb un important feix de bitllets que va treure de la butxaca

Una patrulla de Trànsit dels Mossos d'Esquadra de Vilafranca del Penedès han interceptat aquest divendres, 8 de juny, al vespre un cotxe conduït per dos homes de nacionalitat italiana que portaven al seu interior un total de 28.000 euros en bosses de plàstic envasades al buit i amagats al portaequipatge del cotxe, a l'interior d'una bossa d'escombraries. Un d'ells ha quedat detingut per conduir sense haver aconseguit mai el carnet de conduir i per haver presentat un carnet de conduir grec, presumptament falsificat. El conductor també ha donat positiu per alcohol.  Ara haurà de donar explicacions davant del jutge dels diners trobats pels Mossos.

Els agents van veure el cotxe, un Renault Clio, que conduïa de manera temerària per l'N-340. En una rotonda va tancar diversos cotxes per sortir de la via.  Va ser llavors quan els agents, que anaven amb un cotxe de paisà però uniformats, van posar les llums d'emergència i van seguir el cotxe, fins que el van poder fer aturar al voral de la carretera.