Mor als 48 anys el regidor de Mataró Joan Vinzo

Era del PSC

Mor als 48 anys el regidor del PSC  de Mataró Joan Vinzo. El regidor, pediatra de professió, ha mort aquest divendres, 8 de juny, després de mesos de convalescència per la malaltia que patia

Vinzo, d'altra banda, va ser una de les sorpreses de la llista amb la qual el PSC va guanyar les darreres municipals de la població mataronina, ja que ocupava el número cinc d'aquesta. El regidor mataroní vetllava pel Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran. D'altra banda, Joan Vinzo també era segon Tinent d'Alcalde.

En l'apartat més personal, el membre del PSC mataroní estava casat i tenia tres filles

Havia treballat a la Vall d'Hebron i a la Quirón 

Joan Vinzo Gil era pediatra de professió. Al fil de la seva praxi, doncs, el regidor socialista havia exercit de metge del servei de Neonatologia de l'Hospital de la Vall d'Hebron i de pediatra en la Clínica Quirón. Des de l'any 2013, Vinzo treballava com a adjunt a la Direcció d'Organització i sistemes d'Informació de la Gerència Territorial Metropolitana Nord de l'ICS.

En declaracions a Mataró Audiovisual, el primer secretari del PSC a la localitat, Juan Carlos Jerez, ha dit sobre Vinzo que era «un gran professional, una persona excepcional i un dels pilars principals de l'equip de govern».

Vinzo, finalment, també ha gestionat al capdavant de la seva regidoria aquests tres anys, el  tancament de l'antiga gossera municipal i el posterior trasllat a les instal·lacions de Cal Pilé.

Consternació a Mataró

Les mostres de condol a la família i als companys de partit de Joan Vinzo no s'han fet esperar i Esquerra Republicana Mataró ha explicat: «Volem traslladar el nostre sincer condol i escalf als companys socialistes, familiars i amics d’en Joan».