Beatriz, la mare de les nenes de 6 i 1 desaparegudes: «Estic segura que estan bé»

Es continua buscant a les petites Ana i Olivia, a més del pare, Tomás

La preocupació segueix sent màxima per les petites Ana i Olivia, d'1 i 6 anys, les dues nenes que haurien desaparegut al costat del seu pare a principis d'aquesta setmana a l'illa de Tenerife. La policia segueix treballant gairebé sense descans per trobar el parador dels tres, especialment de les petites, perquè es puguin retrobar amb la seva mare com més aviat millor.

Encara que pugui haver-hi indicis que facin posar-se en el pitjor escenari, Beatriz, la mare de les nenes, no perd les esperances de tornar-les a veure. És per això que aquest diumenge ha volgut enviar un missatge en el qual es pot veure que encara té fe en què tornin als seus braços. A més, demana que la gent centri els seus esforços a enviar energia perquè es compleixi el seu desig.

«El meu missatge és que enviïn molta llum i amor a les nenes, que estic segura que estan bé», afirmava en unes paraules que feia públiques la cadena COPE de Canàries. A aquestes paraules afegia un altre missatge d'optimisme. «Que no mirin les notícies alimentant la mala energia, que tothom pensi que les nenes són una bonica llum que estan protegides i que, quan menys ho esperem, estaran jugant i corrent felices», afirma.

En el seu missatge no ha volgut fer cap referència a la seva exparella, Tomàs, qui encara es desconeix si manté retingudes les nenes.

La Policia segueix intentant localitzar les nenes i el seu pare

Mentre Beatriz espera que s'acabi tot aquest patiment que viu des de dimarts, dia en què van desaparèixer Olivia i Ana quan eren amb Tomás. La policia segueix treballant per complir amb el seu principal desig: que pugui tornar a veure ls seves nenes amb vida.

Aquest dissabte, es produïa un nou pas que hauria de delimitar la possible recerca de l'home i les seves dues filles. Davant la possibilitat que hagi abandonat no només Canàries, sinó també Espanya, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Güímar dictava una ordre internacional de recerca de Tomás Gimeno i les seves filles Ana i Olivia.

Mentrestant, diferents agents de la Guàrdia Civil continuen buscant per la tota l'illa de Tenerife algun indici més que els pugui aportar algun indici. El divendres es va registrar una finca i un habitatge que tenia el pare de les nenes a la localitat de Candelaria per intentar trobar noves pistes.

Però les principals tasques se segueixen centrant en la costa de Tenerife. En ells hi participen el servei aeri i marítim de la Guàrdia Civil, el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) i la Unitat Orgànica de Policia Judicial. A més, aquest dissabte s'unien membres del GEO, arribats des de Madrid, que han participat en casos coneguts com el de Diana Quer o el de Marta del Castillo. De moment el principal indici són les restes de sang trobades al vaixell, a més de la cadira de nadó trobada en el mar.


Comentaris

envia el comentari