Fotomuntatge de Yéremi Vargas i el seu pare, J.F. Vargas

La carta del pare de Yeremi Vargas: «La meva filla es va posar al meu llit»

El pare de Yeremi Vargas assegura que va patir un complot

J. F. Vargas, pare de Yeremi Vargas, va ser detingut aquest dimarts després d'una suposada denúncia d'agressió sexual a la seva filla de 13 anys.

L'home, acusat dels fets, ha enviat una carta a 'El programa del verano' per defensar la seva veritat. Així, ha explicat per què la filla ha realitzat una acusació tan greu com aquesta. 

Assegura que va ser un complot perquè feia un mes i mig que la nena no el parlava. «Va venir a casa de la meva parella. Després, es va ficar al nostre llit per veure una pel·lícula».

«Estàvem els quatre al llit i no va passar res»

El periodista de Telecinco, Àlex Rodríguez, va parlar amb J. F. i va aconseguir realitzar una trucada de vídeo amb la parella de l'acusat d'abús sexual a la seva filla. El redactor de 'El programa del verano' va veure un pare realment afectat. 

«Ell estava destrossat, no parava de plorar, estava fora de si. Diu que sempre va tenir una bona relació amb la seva filla. Afirma que n'està molt orgullós, que no ho pot entendre», explica el periodista de Telecinco.

El pare ha decidit escriure una carta on ho explica tot i revela la identitat de la seva filla. És la nena que va tenir amb la dona amb la qual va mantenir una relació després de l'experiència viscuda amb la mare de Yeremi.

L'acusat explica detalladament el que ha passat. «Érem quatre al llit. J. F. al costat dret, la parella a l'esquerra. El seu fill a la part baixa del llit i, la nena, al mig».

«Ell se suposa que dormia perquè estava cansat i tot just arribava de treballar. Amb una mà acariciava la seva parella i, amb l'altra, abraçava la filla», explica Àlex.

«En teoria es va quedar adormit i, just quan es va despertar, va veure la policia. El van detenir. No entenia què passava, però la nena anava dient: 'Pare, pare, m'estàs agredint sexualment'», exposa.

L'actual parella de J. F. declararà davant el jutge per defensar-lo

L'actual parella declararà davant el jutge per donar suport a la versió del canari. «Jo hi era, estava desperta. Ell no va agredir la nena, no li va introduir el penis a l'interior de la vagina, estava dormint», assegura ella.

Segons el pare de Yeremi i la seva actual parella, al llit hi havia quatre persones. Explica que «estava en calçotets, dormint, i en cap moment va tocar el pijama de la nena». 

Quan la policia el va detenir, el pare es va desmaiar en veure «la gravetat de les acusacions de la seva filla», unes afirmacions que va negar rotundament.

El pare desconeix el fet que la nena malpensés la situació mentre ell dormia. El redactor explica que durant la seva estada al calabós va intentar reflexionar què hauria pogut passar.

«Ell va afirmar que, abans de l'acusació, la nena es va aixecar a parlar amb la mare. No sap si tot va ser un complot entre les dues», sosté.

En el seu discurs es veu un pare afectat i destrossat després que la seva filla l'acusi d'una presumpta agressió sexual. «N'estic molt orgullós, va saber tirar els seus estudis endavant. Després d'un mes i mig, hi érem tots. Estava molt content de la relació que teníem», conclou.