Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Martín Ezequiel, qui ha assassinat al seu fill de 2 anys, i dos agents de la policia

Martín Ezequiel, l'home més buscat d'Espanya: on podria ser

Es donen a conèixer noves dades que podrien revelar el parador del presumpte parricida

Martín Ezequiel, de 44 anys, és, a hores d'ara, l'home més buscat del país. Tot des que el 24 d'agost presumptament va matar el seu fill i es va fugar.

Els investigadors que porten el cas estan fent tot el possible per a trobar-lo, i ara s'han revelat noves dades que indiquen el lloc on podria estar amagat.

La primera hipòtesi sobre el parador de Martín Ezequiel, el presumpte parricida

Venjar-se de la seva exparella va ser el motiu que va portar l'economista a posar fi a la vida del seu fill, de 2 anys. I és que ella, la mare del menor, havia decidit trencar la relació. Però Martín no va acceptar ni assumir la ruptura.

Per aquest motiu, va portar l'infant a una habitació de l'Hotel Concordia, situat al centre de Barcelona, i allà el va asfixiar. Tot seguit, va enviar un missatge a la seva exdona que deia: «A l'hotel et deixo el que et mereixes». Després de tot això, va fugir agafant un taxi.

En un primer moment, es va estudiar la possibilitat que el criminal hagués agafat un vol des de l'aeroport del Prat. Sí, perquè diferents càmeres de seguretat ho corroboraven, com ha revelat la periodista Mayka Navarro a 'El programa del verano'.

En concret, ha explicat: «Les càmeres de l'aeroport el van gravar i anava vestit igual que a l'hotel. És a dir, amb texans, vambes vermelles i samarreta grisa. Anava sense res i amb el telèfon apagat des que va fugir de l'hotel».

No obstant això, el pla de l'home es va veure frustrat. No va poder agafar el vol perquè no tenia cap targeta d'embarcament que acredités que havia de volar aquell mateix dia.

Mayka ho ha narrat així: «A les 22:40 accedeix a l'aeroport, on pràcticament no hi ha ningú. No presenta cap document de viatge i el vigilant li impedeix l'accés. Li diu que si no té cap paper que indiqui que té un vol reservat, no pot entrar».

«Intenta convèncer el vigilant dient-li que la seva intenció no és volar sinó fer una gestió al vestíbul. Però l'altre li diu que no, motiu pel qual fa mitja volta i torna a sortir a la vorera».

Ara se'l busca en un altre lloc

El fet que se li negués l'accés a l'aeroport és el que ha deixat clar que el presumpte parricida no va agafar cap vol ni aquell dia ni cap altre. És més, es té la certesa que no va viatjar amb el seu carnet d'identitat ni amb un de fals.

Per aquest motiu, les autoritats que s'encarreguen del cas ara estan investigant diferents llocs on podria estar amagat. I s'han centrat especialment en un lloc concret.

Mayka Navarro s'ha encarregat de revelar-lo: «Des d'aquesta vorera de la terminal 1 de l'aeroport es va al metro, i hi ha autobusos i taxis. I en això s'està treballant».

«A prop del Prat hi ha la gran Horta del Llobregat, i podria ser que fos allà. També l'estan buscant allà perquè hi ha cases de pagès on es podria haver amagat».

A això ha afegit: «Les càmeres el van gravar sortint de l'aeroport. Com va sortir d'allà? Tenia diferents opcions». I ara els investigadors les estan analitzant una per una per a esbrinar el parador de Martín com més aviat millor.