Dos turistes agredeixen el carterista que els intenta robar al Gòtic

Un veí ha gravat les imatges des del balcó i s'han difós a la xarxa

Carterista
El carterista, colpejat pels dos turistes, intentava avisar les autoritats   | Twitter

A un carterista de Barcelona li ha sortit car un robatori. Dos turistes han colpejat el lladre que els intentava robar al barri Gòtic de Barcelona. En zones tan cèntriques com aquesta, els furts són el pa de cada dia, en especial amb l'arribada del bon temps. 

Un veí de la zona va capturar el moment de l'agressió des del balcó de casa seva. Les imatges, que diversos usuaris han fet públiques, mostren el lladre intentant avisar les autoritats mentre els turistes el colpegen.

Les víctimes comencen a prendre's la justícia per la seva mà

Al carrer estret on van tenir lloc els fets hi havia almenys vuit testimonis més, que es van mantenir passius davant l'enfrontament i des d'una distància prudent. Mentrestant, un dels turistes agafava amb força el lladre i l'altre li pegava amb una ampolla de plàstic.

Vista la impassibilitat dels qui es trobaven a prop, el mateix lladre intentava parar els cops i escapar dels turistes a crits de 'Policia! Policia!', en un intent que hi hagués autoritats a prop per ajudar-lo. 

No és la primera vegada que les víctimes de robatoris es prenen la justícia per la seva mà o que algun veí es revela, com el cas de l'home resident a la Barceloneta que, fart de la inseguretat que es viu als carrers del barri marítim de la ciutat comtal, s'enfrontava a un narcotraficant. Al metro, ja hi ha activa una patrulla ciutadana per lluitar contra els robatoris de carteristes. 

També et pot interessar...


Comentaris
Pau B.
Tant de bo li haguessin copejat fins que se li haguessin passat les ganes de residir en aquest país…

envia el comentari