IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Cas Julen: El misteriós empresari que ha evitat l’empresonament de David Serrano, l’amo de la finca

Dilluns passat els pares del nen i l'amo de la finca on estava situat el pou van arribar a un acord econòmic per evitar la presó

David Serrano, l’amo de la finca on va morir Julen, durant l’enterrament del petit a El Palo, Màlaga (27-01-19)
David Serrano, l’amo de la finca on va morir Julen, a l’enterrament del petit que va tenir lloc a Màlaga | G3

Dilluns passat es feia saber la notícia que els pares de Julen, el nen que va caure a un pou i va perdre la vida ara fa un any, i David Serrano, l’amo de la finca on estava situat el pou en qüestió, havien arribat a un acord. Durant tot el procés judicial des que fa un any va succeir el rescat que confirmava la defunció del petit, Serrano s’ha mostrat penedit del que va ocórrer.

L’amo de la finca va demanar perdó a Victòria i Joel, pares del menor, i va acceptar pagar una indemnització de 180.000 euros cap a ells. En una entrevista al mitjà ‘El Español’, va confessar que la seva vida havia estat un malson des d’aquell fatídic dia:«Maleït el dia, la meva vida se la va emportar el nen».

Una indemnització que no pot costejar

Tot i haver acceptat de bon grau la indemnització, no pot fer-li front. Serrano es declara «insolvent» i «en concurs de creditors».  El jutge va determinar una primera paga de 25.000 euros que serviria per firmar el pacte i començar a recompensar els pares del nen, que ja van perdre un altre fill fa anys. A més, l’acusació demanava 3 anys de presó per «homicidi amb imprudència greu» a l’amo.

Tot i això, el penediment de Serrano va ser suficients per saldar l’acord: David no pot afrontar tampoc aquest primer pagament de 25.000 euros. Va ser llavors quan Antonio Flores, advocat de Serrano, va pensar a trucar un client del seu bufet perquè fes un prestem. Després de diverses trucades, un d’ells va accedir a avançar els diners i acordar un prestem a llarg termini.

El salvador de Serrano, un gran misteri

Aquest misteriós empresari va escoltar l’advocat i, coneixedor de la història, va voler evitar que «la justícia cometés una injustícia». Així, va ingressar dins un compte bancari i el jutjat ja ha confirmat el pagament com l’inici de l’acord. A més d’aquest préstec, Serrano haurà de pagar la resta dels 180.000 euros als pares del nen i 664.000 a la Junta d’Andalusia pel llarg rescat que es va haver de realitzar a la seva finca.

Poc se sap d’aquest empresari malagueny que ha ajudat a començar a sanar les ferides que van començar el gener de 2019. Es tracta d’un home de mitjana edat, veí de Marbella i original de l’Orient Mitjà que posseeix diverses inversions immobiliàries a la costa del Sol. S’ha volgut mantenir en l’anonimat i es desconeix fins i tot el seu nom, tot i que molts el denominen ‘Golden Visa’.

Aquest pagament ha estat el començament d’una nova vida pels pares de Julen i David Serrano, qui tampoc ha pogut descansar amb la culpa de la defunció del petit: «És un gran alleugeriment tancar aquest capítol de la seva vida perquè ha tingut moltes dificultats per agafar el son durant aquest any, i és lògic després de tot el succeït», explica Antonio Flores.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari