Imatge d'una boda, amb el nuvi i la núvia

Es casa i posa fi a la vida de la seva dona durant la mateixa festa de la boda

Un atac d'ira i gelosia va derivar en una baralla que finalment va posar fi a la vida de la seva dona.

Acabaven de contraure matrimoni en el lloc siberià de Prokudsoye, a Rússia, i es trobaven a la festa de celebració posterior quan Oksana Poludentseva, de 36 anys, va ser colpejada durament pel seu espòs, Stepan Dolgikh, de 33 anys, fins que finalment va morir.

«Com tendeix a passar en moltes ocasions, ella va creure que havia canviat i que el podria ajudar a tirar endavant», ha explicat un policia a 'Daily Mail'. La parella es va conèixer mentre ell estava complint una condemna.

La baralla a la festa va començar quan al nuvi li va donar un «atac de gelosia» d'un altre convidat, segons han explicat els testimonis que van presenciar tot el que va succeir.

Ell havia ingerit molt alcohol i va començar a acusar Oksana per «comportar-se d'una forma incorrecta», o almenys aquesta va ser la justificació que va oferir per l'atac de fúria que va (posar fi a) la vida de la dona.

«La va agafar-la dels cabells, la va colpejar i la va empènyer al carrer, on també va seguir colpejant el seu cos i el seu cap», ha explicat el detectiu regional principal de del Comitè d'Investigació de Rússia, Kirill Petrushin. Quan Oksana Poludentseva ja estava morta, «la va deixar a una barraca propera».

Oksana Poludentseva i Stepan Dolgikh
Oksana i Doglik | Facebook

Presó preventiva

Després d'haver estat detingut al lloc on es va celebrar la festa, Dolgikh va confessar que l'assassinat i va confessar que alguns convidats estaven massa espantats com per intervenir en la baralla, tot i que sí que van ser capaços de cridar a les autoritats.

De moment, l'assassí romandrà en presó preventiva durant dos mesos mentre la investigació de l'assassinat segueix en peu. «Pel que fa al penediment ... No puc fer comentaris. Personalment no crec que s'hagi penedit», ha dit l'investigador.

Stepan Dolgikh ja tenia altres condemnes prèvies per robatoris i altres delictes, però Oksana Poludentseva pensava que el podria ajudar a redreçar el seu camí a la vida. «Ella no va pensar que mentre bevia alcohol o simplement en un atac d'ira, una persona com aquesta podria sobrepassar tots els límits».