YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Casual i desagradable sorpresa en un Tik Tok gravat a la platja de Barcelona

Els fets van tenir lloc aquest diumenge 19 de juliol

Imatge d'arxiu d'una parella de Mossos d'Esquadra atenent una víctima d'abusos sexuals
Els fets van tenir lloc aquest diumenge 19 de juliol  | Mossos d'Esquadra

Descobreixen un cas de violència masclista gràcies a la gravació d’un vídeo de Tik Tok a Barcelona. Ho detalla Elcaso.cat, que explica com unes noies es van enregistrar ballant a la platja de la Barceloneta a les 6.00 hores del matí del passat diumenge. En les imatges es poden veure dues joves ballant amb música i rialles i de fons una baralla. La parella era a la platja i en el moment concret del vídeo l’home recrimina alguna cosa a la dona i s’acaba aixecant.

És en aquest moment quan comença una baralla i la noia rep diversos cops i puntades de peu per part de l’home. Malgrat això, l’episodi de violència masclista s’escapa de la càmera de les joves que s’estaven gravant el Tik Tok.

 

No ho van veure fins que van revisar els vídeos a casa

Segons el citat mitjà, les noies no es van adonar de l’episodi de violència masclista fins que van arribar a casa. No van poder denunciar els fets perquè en aquell moment, tot i l’acció es va produir a escassos metres, no es van adonar de res. Els Mossos d’Esquadra assenyalen que no han rebut cap denúncia de baralla o agressió en aquella hora i lloc a Barcelona. Ara, amb les imatges públiques, s’espera que es pugui trobar l’agressor.

Intenta escanyar la parella amb la mànega de la dutxa davant dels fills petits a Blanes

Un home va intentarescanyar la seva esposa amb la mànega de la dutxa i en presència dels dos fillsmenors de la parella. Els fets van tenir lloc aquest diumenge al voltant de les cinc de la tarda en un pis del barri dels Pins de Blanes, a la Selva, segons recull el 'Diari de Girona'.

El ciutadà alemany va poder ser detingut gràcies a l'avís dels veïns de l'edifici que en sentir els crits al domicili del matrimoni van trucar a la Policia Locals per alertar dels fets. Gràcies a les trucades, els agents van poder arribar a temps per impedir que l'agressor posés fi a la vida de la dona. La víctima va ser traslladada d'urgència a l'hospital comarcal de Blanes on se li va realitzar un examen mèdic forense per avaluar les lesions però en cap moment es va témer per la seva vida. Els dos fills menors de la parella van rebre l'atenció dels policies locals.

L'agressor va ser detingut i se l'acusa d'un presumpte delicte d'intent d'homicidi. Els Mossos d'Esquadra es faran càrrec del cas un cop la policia local finalitzi les diligències pertinents. Serà llavors quan el detingut passarà a disposició del jutge.


Comentaris

envia el comentari