Mosso amb la pistola d'aire comprimit que s'hauria utilitzat en l'assalt

Cinc encaputxats assalten a punta de pistola una masia a Tarragona

Els lladres buscaven marihuana a l'habitatge, i en veure que no n'hi havia, van fugir en un vehicle

El passat dimecres, 15 de maig, els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes com a presumptes autors d'un intent de robatori amb intimidació en una masia del terme municipal de l'Aldea, al Baix Ebre.

Els fets van tenir lloc el 5 de març, quan els dos detinguts i tres sospitosos més van entrar encaputxats a la masia particular, van amenaçar el propietari a punta de pistola i van exigir que els lliuressin una gran quantitat demarihuana.

La víctima de l'assalt els va informar que a la finca no es cultivava cànnabis i que segurament s'havien equivocat, de tal manera que  els  lladres  van regirar diferents estances i en comprovar que no hi havia el que cercaven van fugir immediatament, sense emportar-se cap objecte de valor.

Acusats de pertinença a grup criminal

La investigació dels Mossos d'Esquadra va permetre identificar tres dels implicats, i el passat dimecres, en van localitzar a dos, els quals van poder detenir a l'Aldea (Baix Ebre) i a Amposta (Montsià). Els detinguts, dos nois de 18 i 21 anys, han estat acusats dels delictes de robatori amb violència i intimidació, amenaces i pertinença a grup criminal.

D'altra banda, durant l'escorcoll en el domicili d'un dels joves arrestats,  es va localitzar una pistola d'aire comprimit, la qual hauria estat utilitzada per amenaçar a la víctima durant l'assalt a la masia. Mentre que la investigació policial continua oberta a l'espera de poder localitzar i detenir els altres tres implicats.

Et pot interessar...