Bombers de la Generalitat

Cinc persones ferides en l'incendi d'un habitatge al Maresme: 6 dotacions de Bombers

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès a cinc persones per inhalació de fum

Incendi en un habitatge d'Arenys de Munt, al Maresme. Un incendi ha cremat part d'un domicili aquesta passada nit. Els fets han tingut lloc aquest diumenge al voltant de les 23:09 hores. Tal com informa el cos de Bombers, el foc s'ha originat a la rentadora del domicili i, per conseqüència, la cuina del mateix ha quedat afectada. 

Cincs persones han estat ateses per inhalació de fum en un incendi en una casa d'Arenys de Munt aquest diumenge a la nit, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís es va donar a les 23:09 hores per un foc en una casa de tres plantes al carrer Sant Pau d'Arenys.

Cinc persones ateses

Va cremar la rentadora i va quedar afectada per temperatura la cuina, així com la casa per fum. Quatre persones es van confinar inicialment a la planta superior i van haver de ser evacuades amb escala per part dels bombers pel pis del costat. A les 23:39 hores es va donar el foc per apagat. Hi han treballat sis dotacions dels Bombers.

«Ahir a la nit vam treballar en un incendi a una casa de 3 plantes, al carrer Sant Pau d'Arenys de Munt. Va cremar la rentadora, i va quedar afectada per temperatura la cuina, així com també la casa per fum. 4 persones es van confinar a la planta superior», ha informat el cos a través del seu compte de Twitter.

«A les 23:39 hores ja es va donar el foc per apagat i es van iniciar les tasques de ventilació. Paral·lelament vam evacuar les 4 persones amb una escala colissa pel pis del costat. Cinc persones van ser ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per inhalació de fum. Hi vam desplaçar 6 dotacions».

Un cotxe incendiat a l'AP-7

Un vehicle es va incendiar aquest diumenge a la tarda a l'autopista AP-7 al seu pas per Roda de Berà, al Tarragonès, i va obligar a tallar completament la via durant uns minuts en direcció sud, cap al País Valencià. Fins al moment, es desconeixen les causes que haurien pogut originar les flames.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), a les 18:32 hores ja s'havia obert un carril. L'incendi es va propagar ràpidament a causa de la vegetació del voltant. Els Bombers de la Generalitat, que van rebre l'avís del foc a les 17:46 hores, hi van destinar dues dotacions. 

Finalment, el trànsit per l'AP-7 va quedar totalment restablert al voltant de les 17:17 hores d'aquest diumenge després que l'autopista hagués quedat tallada a Roda de Berà en sentit sud per l'incident.