Imatge d'un cotxe de la guàrdia urbana de Cornellà de Llobregat

Circula a 118 km/h en patinet elèctric i dona positiu en sis drogues diferents

El conductor del vehicle circulava sense llums ni protecció i amb una motxilla plena de drogues i armes

Sorprenent succés el que van presenciar uns agents de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat. Una patrulla va observar com el conductor d'un patinet elèctric se saltava un semàfor en vermell i circulava a un total de 118 quilòmetres per hora per la carretera de Sant Joan Despí. Després d'aquests actes de conducció temerària, els agents el van aconseguir aturar i detenir, acusant-lo de diversos càrrecs.

La patrulla de la Guàrdia Urbana del municipi del Baix Llobregat es va quedar atònita en veure aquest individu. El vehicle de dues rodes, elèctric i limitat a vint-i-cinc quilòmetres per hora, superava en cinc la velocitat màxima permesa. Després d'aturar al conductor, els agents van deduir que es trobava sota els efectes de l'alcohol o d'alguna droga.

Un vehicle sense cap mena de mesura de seguretat

La Guàrdia Urbana de Cornellà va detenir el passat divendres, deu de febrer, a un home per conduir un patinet elèctric modificat i sense llums a la mitjanit. Per llei, aquesta classe de vehicles no poden circular a més de vint-i-cinc quilòmetres hora. En el moment de la seva detenció, l'indicador de velocitat del dispositiu marcava 118 km/h, que només és possible amb un patinet modificat il·legalment.

Imatge de dos agents de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat
Els agents es van quedar sorpresos el succés. | Ajuntament de Cornellà de Llobregat

Conduint a aquesta velocitat, el conductor hauria de complir els requisits de trànsit que s'apliquen als propietaris de motocicletes. És a dir, tenir el patinet matriculat, amb assegurança i permís de conducció tipus B, a més de portar un casc i les llums enceses. Després que els agents revisessin el patinet i de demanar-li la documentació necessària, els agents es van adonar que el conductor no complia cap d'aquests requisits.

El conductor portava a sobre un arsenal

A causa que els agents van intuir que el conductor semblava trobar-se sota els efectes d'algun tipus de droga o d'alcohol, el van sotmetre a una prova de drogues. El resultat també va sorprendre la patrulla, va donar positiu en sis tipus diferents. Els resultats de les proves indicaven que l'arrestat havia consumit recentment, amfetamina, benzodiazepines, cocaïna, heroïna, algun tipus d'opiaci i THC.

Els agents també el van registrar i van trobar que portava a sobre una bossa amb cent cinquanta-cinc grams d'haixix i dues ampolles de la droga coneguda com a "popper". Però aquí no va acabar tot.

El conductor duia dues navalles, un esprai de pebre no homologat, una porra i una armilla antibales que van quedar confiscades. Per tot aquest panorama, la Guàrdia Urbana del municipi ha obert diligències contra el detingut i l'han denunciat per un delicte contra la seguretat viària i per un altre contra la salut pública.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món de SUCCESSOS al WhatsApp