Imatge d'un motorista accedint el límit de velocitat permès

Circula a tot drap, sense assegurança i s'escapa de 5 controls policials a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra buscaven des del maig d'aquest any 2021 l'home de 25 anys que circulava per l'Alt Empordà

Un motorista de 25 anys circulava de manera temerària, sense assegurança i fugint dels controls policials en diverses ocasions. De fet els Mossos d'Esquadra el buscaven des del maig d'aquest any 2021.

Fins a 5 vegades va fer cas omís de les indicacions dels agents

El jove conductor va dur a terme el seu primer delicte el 20 de maig d'aquest any cap a les 12.00 del migdia a l'N-II a Vilamalla, a l'Alt Empordà. Els agents de la policia catalana van detectar al motorista que anava a 157 quilòmetres per hora a un tram de 80.

Quan la patrulla dels Mossos li van demanar que s'aturés, aquest va reduir la velocitat, però després va fugir pel carril contrari. Cosa que posava en perill la seguretat de tots aquells que estaven circulant. El cos de seguretat català també va comprovar que la moto que conduïa el jove de 25 anys estava donada de baixa i no tenia l'assegurança ni la ITV passada.

El 31 de maig, el 3 de juny i el 9 de juny el mateix conductor va dur a terme les mateixes accions. En el primer cas la patrulla de Mossos el volien aturar perquè no traçava bé les rotondes, en el segon perquè ja se l'estava buscant per diversos delictes i en el tercer superava altra vegada l'accés de velocitat. En les tres ocasions l'home va fer cas omís de les indicacions dels agents i va fugir, fins i tot en algun cas d'una persecució.

Se li atribueixen 2 delictes diferents i ha estat arrestat

Finalment, la policia catalana ha pogut detenir el motorista aquest 26 d'agost després que s'hagués saltat, altra vegada, el control policial. En aquest cas es va saltar el dispositiu de la Policia Local de l'Escala i duia el mateix casc i moto que en les darreres vegades.

Així doncs, els Mossos d'Esquadra el van detenir a l'Escala, a l'Alt Empordà, com a presumpte autor dels fets per 2 delictes de conducció temerària i 3 per desobediència als agents de l'autoritat. A més, se li van comunicar totes les multes per excés de velocitat. Fins i tot, el jove va passar a disposició judicial al Jutjat de guàrdia de Figueres, on va quedar en llibertat amb càrrecs.