retencions

Col·lapse absolut a les rondes de Barcelona en plena hora punta

Un camió avariat a la C-58 en direcció Terrassa està complicant molt el trànsit aquest dimarts a la tarda

Tarda molt complicada pel que fa al trànsit a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. En aquests moments es registren retencions quilomètriques provocades per una avaria, tant a la ronda de Dalt com a la ronda Litoral. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), el responsable d'aquests problemes és un camió que ha patit problemes, que no han transcendit, a la C-58 en direcció a Terrassa, molt a prop del Nus de la Trinitat, a mitja tarda. 

Un camió avariat col·lapsa totalment les rondes de Barcelona

A conseqüència d'això, i tenint en compte que es tracta d'una hora a la qual són molts els vehicles que transiten per aquest punt de la xarxa viària barcelonina, s'han anat acumulant més i més quilòmetres de retencions, que finalment han contaminat gran part de les rondes. 

En un moment donat, fins i tot s'ha optat per obrir el carril Bus VAO per a tots els vehicles, menys els camions, per tal de descongestionar la situació. Malgrat tot, això no ha evitat que els problemes empitjorin a les rondes de Barcelona. A la ronda de Dalt, per exemple, hi ha almenys catorze quilòmetres de cues, mentre que a la Litoral hi ha uns dotze.  S'espera que, un cop realitzades les tasques de neteja, la situació vagi millorant. 

També et pot interessar...