Es confirma la pitjor notícia sobre Celia, la nena de 14 anys desapareguda a Cantàbria

L'anàlisi de les empremtes dactilars ha permès identificar el cos d'una menor trobada flotant al mar

Imatge de Celia Cavia, la menor desapareguda a Santander el 12 de desembre del 2019
La jove va desaparèixer prop de l'IES Pereda de Santander | Cedida

Es confirma la pitjor notícia sobre la desaparició de Celia Cavia.El cos d'una menor localitzat flotant al mar, a un quilòmetre de la costa de Santoña (Cantàbria), és el de la nena, vista per última vegada el passat dijous, 12 de desembre, en sortir del seu institut a Santander. Tot apunta que Celia s'hauria precipitat per un penya-segat amb la intenció de perdre la vida. La Policia Nacional ha trobat una carta de comiat a la seva motxilla, que condueix la investigació encara més a la hipòtesi del suïcidi.

Tot apunta al suïcidi

La matinada d’aquest dilluns, concretament a les 06.55 hores, una barca pesquera trobava un cadàver en molt mal estat surant davant Monte Buciera. Fins ara no s’havia pogut confirmar si el cos era de la nena desapareguda. El president del Govern de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, confirmava a través d’una piulada que el cadàver corresponia a una nena. Sembla que el cos portava cinc dies al mar.

Finalment, l'anàlisi de les empremtes dactilars ha permès identificar-la, tot i que falten els resultats de l'autòpsia per aclarir els fets. Els pares de la nena, que van denunciar la seva desaparició, ja han conegut la tràgica notícia i estan sent atesos per l'equip de psicòlegs de la Creu Roja.

Passava per un mal moment

Celia estava passant per un mal moment, segons 'NiusDiario'. Havia suspès algunes assignatures i els pares li havien pres el telèfon mòbil com a càstig. El mitjà citat apunta també que Celia havia caigut en depressió. L'últim que va dir Celia a les seves amigues el dia de desaparèixer és que es trobava malament. Són les últimes paraules de Celia, junt amb la carta trobada a la seva motxilla on s'acomiadava.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari