Màxima preocupació per la Celia, la nena de 14 anys desapareguda a Cantàbria

La menor, de 14 anys, va ser vista per última vegada el passat dijous al migdia sortint del seu institut

Celia desapareguda
Fa tres dies que Celia es troba desapareguda i només han pogut trobar la seva motxilla | Catalunya Diari
 

Màxima preocupació a Cantàbria per la menor desapareguda el passat dia 12 de desembre a Santander. Celia Cavia, de 14 anys, va ser vista per últim cop el passat dijous al migdia a prop del seu col·legi de la ciutat. La Policia Nacional ha ampliat el perímetre de recerca de la menor i helicòpters de Protecció Civil i Salvament Marítim estan participant per cobrir més la zona. 

Diversos efectius de la policia han rastrejat els arenals de la ciutat durant aquest dissabte intentant trobar la nena, però el resultat ha estat negatiu. Avui diumenge es preveu que dos equips de drons sobrevolin la zona de la costa per intentar trobar la menor en bon estat.

Celia va ser vista per últim cop al voltant de les 14.15 hores de dijous, sortint de l’Institut d’Educació Secundària José María Pereda de Santander. Es tracta d’una nena alta, rossa i amb els ulls blaus. El dia de la desaparició portava un abric gris amb pèl a la caputxa.

Quan es va alertar a les autoritats sobre la desaparició, el Cos Nacional de Policia va establir un dispositiu de recerca a la zona de Mataleñas de la capital càntabra, coordinat amb la Policia Local de Santander.

La seva motxilla, l'única pista

La cerca va fer un pas endavant quan es va trobar la motxilla que portava la menor aquell dia. La bossa va aparèixer al Parc de Mataleñas, a cinc quilòmetres del seu centre escolar, i és per ara l'única pista associada a aquest cas. 

La família de la menor s’ha posat a total disposició dels investigadors, que segueixen a la cerca de la menor més de tres dies després de la seva desaparició. Entre els dispositius de recerca també estan inclosos els mateixos pares de la nena, així com altres 35 pares i mares del centre que han decidit participar per poder trobar a Celia.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari