Ambulancia del Servicio Murciano de Salud.

Un nen de 12 anys, ingressat a l'UCI per un coma etílic

Els serveis d’emergència van rebre la trucada poc després de les vuit de la tarda de dissabte

Els Serveis Sanitaris d’Emergència van haver de traslladar a l’UCI pediàtrica a  un nen de 12 anys, en estat de coma, que es trobava sota una intoxicació etílica aguda a Múrcia.  

La trucada d’emergència es va rebre al vespre de dissabte, a les 20.37 hores.  El Centre de Coordinació d’Emergències ‘1-1-2’ va haver d’acudir al lloc on el jove es trobava, al carrer Orilla de la Vía del terme municipal de Múrcia. A la trucada es va informar que el nen vomitava a terra i després es quedava inconscient.

El nen segueix en coma

A la zona en qüestió van desplaçar-se dues ambulàncies: una ambulància de Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Múrcia, una Unitat Mòbil d’Emergències de la Gerència d’Urgències Sanitàries 061 i efectius de la policia local de l’Ajuntament de Múrcia.

El nen va ser primerament atès per l’ambulància de protecció civil, i després va ser traslladat d’urgència a l'UME, on el van entubar.  Posteriorment va ser destinat a la Unitat de Vigilància Intensiva de Pediatria de l’Hospital General Universitari Virgen de la Arrixaca. Ara mateix,  el menor de 12 anys es troba en estat de coma i en situació molt greu.

També et pot interessar...