Un nen de 12 anys, ingressat a l'UCI per un coma etílic

Els serveis d’emergència van rebre la trucada poc després de les vuit de la tarda de dissabte

Ambulancia del Servicio Murciano de Salud.
Quan els serveis d'emergència van arribar el nen es trobava vomitant i inconscient a terra | Catalunya Diari

Els Serveis Sanitaris d’Emergència van haver de traslladar a l’UCI pediàtrica a un nen de 12 anys, en estat de coma, que es trobava sota una intoxicació etílica aguda a Múrcia.  

La trucada d’emergència es va rebre al vespre de dissabte, a les 20.37 hores. El Centre de Coordinació d’Emergències ‘1-1-2’ va haver d’acudir al lloc on el jove es trobava, al carrer Orilla de la Vía del terme municipal de Múrcia. A la trucada es va informar que el nen vomitava a terra i després es quedava inconscient.

El nen segueix en coma

A la zona en qüestió van desplaçar-se dues ambulàncies: una ambulància de Servei de Protecció Civil de l’Ajuntament de Múrcia, una Unitat Mòbil d’Emergències de la Gerència d’Urgències Sanitàries 061 i efectius de la policia local de l’Ajuntament de Múrcia.

El nen va ser primerament atès per l’ambulància de protecció civil, i després va ser traslladat d’urgència a l'UME, on el van entubar. Posteriorment va ser destinat a la Unitat de Vigilància Intensiva de Pediatria de l’Hospital General Universitari Virgen de la Arrixaca. Ara mateix, el menor de 12 anys es troba en estat de coma i en situació molt greu.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari